H
hayalhane
Evet Arkadaşlar Son Zamanlarda Aklına Esen Birer Web Site Kurmaya İnşaa Etmeye Başladı.
Bu Nedenlede Hosting ve Domain Siteleride Hızla Artıyor ve Blog Siteler Doğurmaya Başlıyorlar.
Php'den Asp'den Anlamayanlarında Dahi Birer Sitesi Olmaya Başladı.
Bu Nedele de Her Geçen Gün Yeni Yeni Domain Adresleri Çıkmakta Ortaya.
.com du .net di .org du derken en son .Tk Uzantılı Domain Çıktı.
Bu Domain Şirketi Yani http://dot.tk sitesi Reklam Amaçlı Domain Dağıtmakta.
Ama Türkiye'ye vermiyo. ;D E konu İle Ne Alakada Açtın Burasını Diyecek Olursanız,Şahsen (KEndim bulmadım Ama) Bir Yöntem biliyorum.
Proxy Denen Olay.Yani IP Gizliyerek Başka Ülkeden Girince Siteye Domain Alma Gibi Bir Şansımız Var.
Ben Aldım Oradan Biliyorum. ;D
Öcelikle Bu Sefer Resim Yok,Öğrenin Yok Bedava.Üşenmedim Anlatmya Öğrenin Diye Resimlemedim. ;D
Herneyse,Öncelikle Google'a Amcadan Proxy diyoruz yada Benim Tavsiyem www.proxygizlen.com sitesinden Kutucuğa Dot.Tk Yazıp Gidiyoruz Siteye ÜYe Oluyoruz.Üye Girişi Yapıyoruz,Site İngilizce Ancak Google Toolbar'la Yada Başka Araçla Türkçe Yapın,Olmazsa Zaten Tahminen Çözülür.
Üye Girişi Yapınca Alınmamış bir Domaini İstediğinisi Yazıp Kendinize Ayırabilir,Herhangi Bir Hosta,Yada Blog'a Yönlendirebilirsniz.
Üye Olduktan SOnrada Proxy ile Girin.
Kolay Gelsin...
Bu Nedenlede Hosting ve Domain Siteleride Hızla Artıyor ve Blog Siteler Doğurmaya Başlıyorlar.
Php'den Asp'den Anlamayanlarında Dahi Birer Sitesi Olmaya Başladı.
Bu Nedele de Her Geçen Gün Yeni Yeni Domain Adresleri Çıkmakta Ortaya.
.com du .net di .org du derken en son .Tk Uzantılı Domain Çıktı.
Bu Domain Şirketi Yani http://dot.tk sitesi Reklam Amaçlı Domain Dağıtmakta.
Ama Türkiye'ye vermiyo. ;D E konu İle Ne Alakada Açtın Burasını Diyecek Olursanız,Şahsen (KEndim bulmadım Ama) Bir Yöntem biliyorum.
Proxy Denen Olay.Yani IP Gizliyerek Başka Ülkeden Girince Siteye Domain Alma Gibi Bir Şansımız Var.
Ben Aldım Oradan Biliyorum. ;D
Öcelikle Bu Sefer Resim Yok,Öğrenin Yok Bedava.Üşenmedim Anlatmya Öğrenin Diye Resimlemedim. ;D
Herneyse,Öncelikle Google'a Amcadan Proxy diyoruz yada Benim Tavsiyem www.proxygizlen.com sitesinden Kutucuğa Dot.Tk Yazıp Gidiyoruz Siteye ÜYe Oluyoruz.Üye Girişi Yapıyoruz,Site İngilizce Ancak Google Toolbar'la Yada Başka Araçla Türkçe Yapın,Olmazsa Zaten Tahminen Çözülür.
Üye Girişi Yapınca Alınmamış bir Domaini İstediğinisi Yazıp Kendinize Ayırabilir,Herhangi Bir Hosta,Yada Blog'a Yönlendirebilirsniz.
Üye Olduktan SOnrada Proxy ile Girin.
Kolay Gelsin...