Tüm bunlara seyirci mi kalacağız......???

• Konbuyu başlatan cantuuu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde cantuuu tarafından oluşturulan Tüm bunlara seyirci mi kalacağız......??? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,327 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Tüm bunlara seyirci mi kalacağız......???
Konbuyu başlatan cantuuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
"Dilruba'ya arkasından sarılıp, ağzını kapattım. Sonra sağ kolumla bastırarak boynunu sıkıştırdım. Ölmemek için çok çırpındı. 1 buçuk yıldır vicdan azabı çekiyorum. Dilruba'nın çırpınarak kollarım arasındaki can verişini hiç unutamadım."

Kayseri'de 3 çocuğu vahşice öldüren Zanlının ifadesiden kesitler bunlar....

"Şeker toplamak için kapımı çalan Türkay Ay, Ahmet Tuna ve Dilruba Tekin'i evde kimsenin de olhmamasından ve yalnız kalmamdan yararlanarak ,apartman dairesinde ellerini bağlayıp, ağızlarını koli bantı ile bantlayıp alıkoydum. Daha sonra Türken Ay'a tecacüz edip, bıçakla öldürdüm. Etrafa kanlar sıçradı.
Kanları temizledikten sonra Ahmet Tuna ve son olarak Dilrubayı,arkadan tek tek ağızlarını kapatıp, boyunlarını sıkarak öldürdüm. 3 çocuğun cesetlerini banyoya koyup, bayramın 3.günü (23 Eylül 2009), Cumhuriyet meydanındaki bir marketten iki bavul satın aldım.Türkan ile Ahmet'in cesetlerini bavullara, Dilruba'nın cesedini se evdeki bir valize koyup, kiraladım otomobilin bağajına evden tek tek indirip, doğum yerim olan Yozgat'ın Çayıralan ilçesindeki baraj göletinin orada kazdığım 1 metrelik çukura üst üste koydum."

(alıntı)

Bunu okuduğum an gerçekten nefes alışverişim hızlandı, sinirlendim, öfkelendim, hırslandım ve çok şey söyledim içimden...

Peki kimin eline ne geçecek ki ben ya da siz bunu hissedince, bu mu değiştirecek bu insanları(!)

Evet bişeyler yapılmalı sadece tepki yazarak kendi kendimize söyleyerek söylenerek kalmamalı...

Yazık ben yabancı iken bunu hissettiysem o anne babalara Allah sabır versin, çok acııııııı....

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yine söylüyorum bu tür insanlara çok pozitif olmak lazım.Onlara yapabileceğimiz son iyiliği yapmamız lazım.
"Asın Gitsin" !!!

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
Yine söylüyorum bu tür insanlara çok pozitif olmak lazım.Onlara yapabileceğimiz son iyiliği yapmamız lazım.
"Asın Gitsin" !!!
Kesinlikle katılıyor ve destekliyorum...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
turtur' Alıntı:
"Asın Gitsin" !!
!

Sevgili Turtur:)
Toplumun ruhsağlığı bozuldu iyice...
Arsız -hırsız-sapık -sahtekar-yalancı ......sayısı güngüne artıyor bunlarla başedilecek gibi değil ..!
Hahmetlü crt diyorki:)
"Buyruğumdur Taksim'e tez darağaçları kurula.."

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Hahmetlü crt diyorki:)
"Buyruğumdur Taksim'e tez darağaçları kurula.."
;) ;)

Şimdi diyeceğim ki UYANIN!
Bu sayfayı kapatınca tekrar hayatının o cezbeden UYKUsuna dalmayacak mısınız?

Bol bol uyuycağız ölümle beraber,
Bence uyanık kalıp biraz hayatı anlamlandırmaya çalışalım
...Masallara inanMAyın, hiçbiri anne masalı gibi gerçek değildir…

Y

yadois

Kullanıcı
20 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
benim en sinirlendiğim şey- bu olay da var mı bilmiyorum -ama daha önce tecavüzden, çocuklara cinsel istismardan ceza yemiş birinin birkaç yıl yattıktan sonra serbest bırakılması!!!!!! diğer olaylarda hırsızlık, adam öldürme belki pişman olursun yada içinde bulunduğun hal vaziyet çok başkadır onu bilemem ama tecavüzün, tecavüze kadar gitmese bile tacizin hiçbir açıklaması yok çünkü bunlar ruh  sağlığı yerinde olmayan beyninde sorun olan insanlar çıktığında bir daha aynısını yapacaklar..bu tür suçlarda mademki idam yok ne yazıkki müebbet olmalı afsız mafsız.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
yadois' Alıntı:
benim en sinirlendiğim şey- bu olay da var mı bilmiyorum -ama daha önce tecavüzden, çocuklara cinsel istismardan ceza yemiş birinin birkaç yıl yattıktan sonra serbest bırakılması!!!!!! diğer olaylarda hırsızlık, adam öldürme belki pişman olursun yada içinde bulunduğun hal vaziyet çok başkadır onu bilemem ama tecavüzün, tecavüze kadar gitmese bile tacizin hiçbir açıklaması yok çünkü bunlar ruh  sağlığı yerinde olmayan beyninde sorun olan insanlar çıktığında bir daha aynısını yapacaklar..bu tür suçlarda mademki idam yok ne yazıkki müebbet olmalı afsız mafsız.

Yemeğimi yerken bu defa habererde izledim gerçekten tarifi zor içimdeki endişeyi dökemiyorum yazıya.....

Sevgili yadois;
Söylediklerine katılıyorum. Madem idam yok o halde müebbet olmalı ve afsız......

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bu insanları asmak onlara ödül gibi geliyor bana.  İdam geri gelsin bunu gerçekten istiyorum. Bu tür insanlara da cellatlar olsun. Misal 4.Murad devrinde ki Kara Ali tam bu adamlara göre.
Bizim ülkemizde böyle şeyler yoktu ama gerçekten ruh sağlığı diye bir şey kalmadı...

G

GLSM

Kullanıcı
1 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
KURANI KERİMDEDE İNSANI BİLEREK ÖLDÜRMENİN CEZASI DİREK İDAM BENCE BİR KERELİK BÖYLE YAPILMALI İBRET ALSINLAR DİYE

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
GLSM' Alıntı:
KURANI KERİMDEDE İNSANI BİLEREK ÖLDÜRMENİN CEZASI DİREK İDAM BENCE BİR KERELİK BÖYLE YAPILMALI İBRET ALSINLAR DİYE
Din ve devlet işlerini birbirine karıştırmamak lazım.Bu farklı bir boyut.Yalnız cezalar caydırıcı olmayınca,hapishane hayatı hiçde kötü bir hayat olarak gelmez,aklını kaçırmış o zavallı insanlara ...

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
turtur' Alıntı:
GLSM' Alıntı:
Din ve devlet işlerini birbirine karıştırmamak lazım.Bu farklı bir boyut.Yalnız cezalar caydırıcı olmayınca,hapishane hayatı hiçde kötü bir hayat olarak gelmez,aklını kaçırmış o zavallı insanlara ...
Uyarı yerindeydi, teşekkürler.

Bu tip vâkalar ezelden beridir var. Tek sıkıntı artarak gelmesi ya da eskiden iletişim düzeyi bu kadar olmadığı için göz önüne bu denli gelmemesiydi... Caydırıcı cezalardan başka hiçbir çözüm yolu yok desek de ; her şey "eğitim!" den geçiyor. Eğitim ile tamamen yok edemeyiz ama çok daha azaltabiliriz. Geleceğe yatırım yapıp, çocuklarımızı, kardeşlerimizi, etrafımızı eğitelim arkadaşlar.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Durum gerçekten çok vahim ve acı verci. Ne desek az. Lakin sağlıklı ve de gerçekçi bir değerlendirme gerekli diye düşünüyorum. Diyecek bir şey yok. Burası Türkiye bu coğrafya da beyinden kaynaklı bir dürtü (taciz,tecavüz,pedofili vs)için, belin altı ile alakalı kanunların komisyonlardfan geçebildiği ülke. İdam da olur. Zaten biz tecrit kelimesinden bi haber bi toplumuz. Bu bihaber olmuşluğumuz bize hep tuhaf eylemlere imza atmamızı sağlatmıştır. "Asmayalım da besleyelim mi" diyenlerimiz bile vardı bizim. Hey gidi gençlik hey. E,beslemediler zaten astılar. Tekrar konuya gelecek olursam,idam çzöüm değil bana göre ağırlaştırılmış müebbet olabilir. Ayrıca kati surette af kapsamına sokulmayacak suçlar kısmınada alınabilir... Ömür boyu tecrit edersin işte. Ötesi ne? içimizdeki faşisti uyandırmanın anlamı ne? Bu asalım,keselim,hadım edelim pisikolojisinden uzaklaşalım artık. Zira sadece olmayacak değil,olamayacak şeylerdir bunlar...
Neyse uzatmayayım.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
Durum gerçekten çok vahim ve acı verci. Ne desek az. Lakin sağlıklı ve de gerçekçi bir değerlendirme gerekli diye düşünüyorum. Diyecek bir şey yok. Burası Türkiye bu coğrafya da beyinden kaynaklı bir dürtü (taciz,tecavüz,pedofili vs)için, belin altı ile alakalı kanunların komisyonlardfan geçebildiği ülke. İdam da olur. Zaten biz tecrit kelimesinden bi haber bi toplumuz. Bu bihaber olmuşluğumuz bize hep tuhaf eylemlere imza atmamızı sağlatmıştır. "Asmayalım da besleyelim mi" diyenlerimiz bile vardı bizim. Hey gidi gençlik hey. E,beslemediler zaten astılar. Tekrar konuya gelecek olursam,idam çzöüm değil bana göre ağırlaştırılmış müebbet olabilir. Ayrıca kati surette af kapsamına sokulmayacak suçlar kısmınada alınabilir... Ömür boyu tecrit edersin işte. Ötesi ne? içimizdeki faşisti uyandırmanın anlamı ne? Bu asalım,keselim,hadım edelim pisikolojisinden uzaklaşalım artık. Zira sadece olmayacak değil,olamayacak şeylerdir bunlar...
Neyse uzatmayayım.
Bugün senin asmayıp müebbet verdiğin kişi,yarın birisi tarafından sokağa salınır yine bir can daha yanar...
Katılmıyorum.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Alman bir hukukçu derki "kanun,kanun koyucudan güçlüdür." Yani öyle kanunlar koyarsın ki hiç bir güç onları bir yere salıvermez. Katılmayabilirsiniz. En doğal hakkınız. Lakin katılmıyor olmanız pek birşey değiştirmiyor... Ben demiyorum hukuk diyor. Evrensel hukuk.

İdam cezasının caydırıcı olmadığı gerçeği bknz: Çin... İrdeleyin.