Tükendimmm...

• Konbuyu başlatan hellishnarcosis
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde hellishnarcosis tarafından oluşturulan Tükendimmm... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,988 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Tükendimmm...
Konbuyu başlatan hellishnarcosis
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hellishnarcosis
H

hellishnarcosis

Kullanıcı
10 Kas 2010
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
ben karşımdaki insanları anlayıp sorunlarına çözüm olmayı kendime görev edinmiş bi insanım . ve bunu gerçekleştirirken olabildince elimden gelebildince farkLı noktalardan olaylara bakmaya çalışıp , öncekilerden farklı bi yorumla karşımdakine anlatmaya çalışıyorum...zamanLa bu görevimde bi çıkmaza gittimi ve yinelememeye başladımı hıssedıyorum kndımı .tükendim diyebilirm .kurdum cümleler bi öncekinin tekrarı gibi farklı yorumlar katamıyorm artk .  eski halime dönebilmemin yolunu arıyorm .bana yardımcı olabilecek herhnqi bişy varmıdır .kitap vb. bildiğiniz ve bu sorunuma derman olabilecek , önerebileceqiniz bişeyLer varmı ?

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bunun için yazılmış özel bir kitap olduğunu sanmıyorum.
Bence biran önce ilgini çeken, herhangi bir konusu olan kitaplardan okuyamaya başlarsan faydasını görürsün hem kelime haznen gelişir hemde mutlaka her kitaptan farklı bakış açıları öğrenirsin.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Cierim hiç dert etme .şuan emin ol eski halinden daha sağlıklı bi yapın vardır.insanların dertleriyle uğraşmak seni yaşlandırır.elbette insanlara yardım etmek çok güzel birşey seni anlıyorum ama bu konuda seçici olmalısın biraz diye düşünüyorum :)

H

hellishnarcosis

Kullanıcı
10 Kas 2010
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
ÇEVREM OLMASA BEN VAR OLABİLİRMİYİM Kİ DAHA SAĞLIKLIYIM ... KELİME HAZNEMDE SIKINTI OLDUGUNU DUSUNMUYORM AMA ŞÖLE BIŞEY OLABILIR HEP AYNI DERTLERI YASABİLMELERİ TEKRARLATABİLİR VEYA TEKRARLATABLIR MI BNI ?

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
iyi ama birisi seninle dertleşirken bu sorun çok tanıdık yardımcı olamıycam diyemezsin heralde aynı dertleri yaşıyo olabilirler.
Bence sen bunu kendine çok fazla görev edinmişsin rahat ol biraz senin yardımcı olamadığın konular mutlaka olucaktır destek almalrı gereken yerlere yönlendirmeklede vazifeni yapmış olursun emin ol ;)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sen işi yokuşa sürmeyi sevenlerdensin kolay gelsin.