TUGLA VE MESLEGİNİZ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eftelya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eftelya

Kullanıcı
TUGLA VE MESLEGİNİZ...
Bir  odaya, 100 kadar tuglayi belli bir sekilde dizili birakin. Dahasonra odaya 2 veya 3 aday gonderin ve kapiyi kapatin. Onlari kendihallerinde birakin ve 6 saat sonra odaya giderek durumu analiz edin. Eger tuglalari sayiyorlarsa Muhasebe bölümüne yerlestirin.Eger tuglalari tekrardan sayiyorlarsa Denetçiler bölümüne yerlestirin. Eger odanin her yanina tugla saçmislarsa Mühendislige yerlestirin  Egertuglalari garip bir düzende siralamislarsa Planlama bölümüne yerlestirin Eger tuglalari birbirlerine atiyorlarsa Operasyonlar bölümüne yerlestirin Eger uyuyorlarsa Güvenlik bölümüne yerlestirinEger tuglalari parçalara ayirmislarsa Bilgi teknolojileri bölümüne yerlestirin  Eger bos bos oturuyorlarsa Insan kaynaklari bölümüne yerlestirin Eger bir çok farkli kombinasyon denediklerini söylüyorlar ama bir tuglayibile yerinden kipirdatmamislarsa Satis bölümüne yerlestirin Eger odada degillerse Pazarlama bölümüne yerlestirinEger camdan bos bos disari bakiyorlarsa Stratejik planlama bölümüne yerlestirin  Ve son olarak Eger biribirlerine biseyler anlatiyorlarsa ve tek tugla bile yerinden oynamamissa Onlari tebrik edin ve üst yönetime yerlestirin. 

alıntı

hımm güzeldi sanırım ben planlama bölümüne yerleşirdim çünkü tuğlaları garip garip dizerdim :D
teşekkürler eftelya..

Mesajım silinmiss... :-\ Ne ise galipa  üst yönetime laik göründümm.. :D

Geri