toplum önünde heyecan korkusu!

• Konbuyu başlatan oxoxo
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde oxoxo tarafından oluşturulan toplum önünde heyecan korkusu! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,834 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı toplum önünde heyecan korkusu!
Konbuyu başlatan oxoxo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zeynepbegüm
O

oxoxo

Kullanıcı
15 Kas 2011
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
aslında toplum önü bile diyemem, 20 kişilik bir sınıf sadece. liseye gidiyorum ve son 2-3 yıldır bu böyle, ne zaman konu anlatmak için sınıfın önüne çıksam aşırı heyecanlanıyorum, hemen anlatıp oturmak hatta o durumdan kurtulmak istiyorum, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. bacaklarımın titrediğini ve kızardığımı hissediyorum. aslında bu çoğu kişide olan bir durum diğer arkadaşlarım da heyecanlanıyor tabi onlarında sesleri falan titriyor ama benim ki gittikçe büyüyen ve artık sorun haline gelen bir şey. konu anlatmadan 1 hafta önce bile içime korku geliyor heyecanlanırım diye. hata yapmaktan değil heyecanlanmaktan korkuyorum. üstelik normalde gayet rahat bir insanım anlamıyorum yani benimki aslında diğer toplum önü kaygılarından daha farklı bir durum, sınıfın önüne çıkacağım zaman heyecanlanacağım sanki kafama yerleşmiş, beynim bana emir veriyor gibi, neden heyecanlandığımı bilmiyorum. yani sınıftan da utanmıyorum normalde ders ortasında konuşurken heyecanlanmam, tahtaya çıkıp soru çözerken de heyecanlanmam hatta isteyerek çıkarım ama nedense konu anlatmaktan korkuyorum. nasıl yenebilirim bu heyecanlanma korkumu lütfen yardım edin.

Z

zeynepbegüm

Kullanıcı
9 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Toplum önünde sunum yapmaktan hepimiz heyecan duyuyoruz
oxoxo :) Hatta bi parca korkularımizda yok degil.
Yenmek icin kendini hazirlaman, bilinc altina kendın de inandıgın mesajlar yollamalısın Bunu cok iyi yapabilecegine dair
Sunumunu ayna karsisina gecerek anlat göreceksinki bu isi sende herkes kadar iyi yapabiliyorsun.
Bir parca korku heyecan sana dogruları yaptıracaktır sevgili kardeşim Basarilar diliyorum...