TEST:İLK GÖRÜŞTE AŞKA İNANIR MISINIZ ?

• Konbuyu başlatan GLSM
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde GLSM tarafından oluşturulan TEST:İLK GÖRÜŞTE AŞKA İNANIR MISINIZ ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,679 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı TEST:İLK GÖRÜŞTE AŞKA İNANIR MISINIZ ?
Konbuyu başlatan GLSM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GLSM

İLK GÖRÜŞTE AŞKA İNANIR MISINIZ ?

• EVET

Kullanılan: 2 28.6%
  • HAYIR

Kullanılan: 3 42.9%
  • BAŞIMA GELDİĞİ İÇİN EVET

Kullanılan: 0 0.0%
  • KESİNLİKLE İNANMAM

Kullanılan: 1 14.3%
  • BİLMİYORUM

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7
G

GLSM

Kullanıcı
1 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ANKETİME KATILAN HERKESE  ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hayır dedim... Hemde daha dün..

Bknz:

Korsan' Alıntı:
Belki bana yine duygu katili diyecekler ama... İlk görüşte aşk eşyanın tabiatına aykırı gibime geliyor. Hem bu aşk nasıl bir şeyki bu kadar kolay ve zor olabiliyor. Başka bir kavram yok böyle...
Duyguları bir dağa benzetirsek aşk,o dağın etekleri ancak olur heralde. Şu durumdan bile bu kısmende olsa anlaşılıyor gibi...
Bir teşekkür daha edeyim konu için.

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bende hayır dedim.

İlk görüşte bir beyeni olabilir ama bunun aşk olamaz bence.

Y

yağmur sezgi

Kullanıcı
8 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
hadi ama arkadaşlar ..! düşüncelerinize saygı duyuyorum ama şu zamanda ilk görüşte aşk örnekleri görmememiz öyle bi durumun varlığını yok saymamıza neden olmamalı..​

leyla ile mecnun; kerem ile aslı ve daha nice adını bilmediğimiz ama bir çok aşk kitabına konu olmuş aşklar.. yaşadıkları, hissettikleri, masumiyetleri ve birbirlerini ilk gördükleri anda dudaklarında beliren tatllı gülümsemeler.. tek bedende çift ruh..

biliyorum, bütün bunlar bu zamanda insanlara efsane geliyor. biz görmesekte, anlayamasakta yaşanmış şeyler bunlar.. ve şimdi ilk görüşte aşka inanmıyorum dersem mecnun'u yalancı çıkarmış olmazmıyım.. dağlara taşlara leylasının adını haykıran ve aşkı için aklından geçen kays' a haksızlık etmiş olmaz mıyım? Leyla'ya diyebilirmiyim ki aşk yok.. o zaman mecnunda yok.. o halde üzerinde birbirinden güzel aşk satırlarını taşıyan kitaplarda, elleri mürekkep kokan yazarlar da yok..

bu haksızlık..

fuzuli'nin, baki'nin anlattığı, beyitlerine sığdıramadığı o çok derin bir anlamı olan, bütün insanların vakıf olamayacağı gizemli bir dünya olan, o büyük sır "aşk"..

öyle şeyler var ki şimdilerde.. "hoşlandım hadi gel biz çıkalım, yok biz yürütemiyoruz ayrılalım, arkadaş kalsak olmaz mı, yok zıkkımın dibi.."  sevgi die insanların hafızasına kazınan bu dialogları çoğumuz duymuşuzdur.. bunların ne sevgiyle nede aşkla bi alakası vardır..Zihniyetleri böyle olan bir çok insan topluluğunun içinde yaşıyoruz ve ilk görüşte "aşk" a inanmamamızın en büyük sorumluları belkide onlar...

ama şuda bir gerçek ki maalesef bütün bunlar "aşk"ın en masum halinde kaldı ve "o" bize çok uzakda..keşfedemeyeceğimiz kadar uzak diyarlarda..
şimdilerin masal kitaplarında...​

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yazdıklarına katılıyorum yağmur sezgi aşkın varlığını inkar etmiyorum hatta bu illeti yaşadım :) ama ilk görüşte aşka inanmıyorum.
Düşünüyorum yoldan geçen karşı cinsle göz göze geliyosun eeee sonra aşığım diyip senelerce bu insanın karşısına çıkmasını bekleyen varmıdır? bence yoktur bunun dışında başka nasıl olur ilk görüşte aşk? sürekli aynı ortamda olduğun birine aşık olmak ilk görüşte olmasa gerek yada sık karşılaştığın birinden etkileniyo olmanında adı ilk görüşte aşk olamaz kişi farketmesede bunun öncesi vardır aşk süreç gerektirir bence başlamasıda bitmeside bir anda olmaz.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
eniseoz' Alıntı:
Yazdıklarına katılıyorum yağmur sezgi aşkın varlığını inkar etmiyorum hatta bu illeti yaşadım :) ama ilk görüşte aşka inanmıyorum.
Düşünüyorum yoldan geçen karşı cinsle göz göze geliyosun eeee sonra aşığım diyip senelerce bu insanın karşısına çıkmasını bekleyen varmıdır?
O0

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
HAYIR  3 (50%)

Gerçek yaşam  arabesk şarkılara benzemez..
Kamsarlaşırsınız iyice ..
Bakmayın siz Orhan abimize :)
"
bir görüşte aşık oldum sana delice
bekliyorum gelmiyorsun bana bir gece
ızdırabım diner benim geldiğin gece
ağlıyorum gülmüyorum inan her gece
ağlıyorum gülmüyorum inan her gece"

Ben önce mantık ve mücadele diyenlerdenim ..

"Benim tek sevdam *****
Kaynar bir su gibisin içimde.
Çiçeklenmiş taze bir fidansın.
Yaşanmamış güzel günlerimsin.
Diren ey kalbim diren yenilme.
Sen benim silahımsın aşkımsın.."

G

GLSM

Kullanıcı
1 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ben de aşka hiç inanmam ilk görüşte aşk olurmu bence hayır olmaz
ilk görüşte etkilenme olabilir belki ama aşk olmaz galiba  ??? ???