TEST : Gıcık mısınız ?

• Konbuyu başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Harun tarafından oluşturulan TEST : Gıcık mısınız ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,527 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı TEST : Gıcık mısınız ?
Konbuyu başlatan Harun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hayalhane
H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Ya gıcık mısınız nesiniz bu test çözülür mü? Eğer çözmeye karar verdiyseniz gıcık olup olmadığınız konusunda tereddüt ediyorsunuz demektir. Etmeyin. Biz sizden daha gıcığız. Şimdi tereddüdünüzü gideceğiz. Test gıcıklık kapasitenizi ölçüyor. Asla ve kat'a bilimsel bir değer sunmuyor. Dedik ya testi hazırlayanlar çok gıcık.

Başlamak için tıklayın

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Cici bile sayılabilirsiniz
Arada bir gıcıklık yaptığınız doğru. Huysuzlanıyor, insanlara karşı samimiyetinizi yitiriveriyorsunuz. Çünkü karşınızda gıcık insanlar olduğunu keşfediyorsunuz. Aslında siz gıcıkla gıcık oluyorsunuz. Kendi halinize bırakıldığınızda ise pekala cici bir insansınız. Yeter ki keyfiniz yerinde olsun. İnsanların özellikle arkanızdan konuşmayacaklarını, size yalan söylemeyeceklerini bilin... İşte böyle kendinizi iyi hissettiğiniz zamanlarda bir bebeğin samimi gülümsemesiyle etrafınıza neşe saçıyorsunuz.

oh ohh gıcık değilim  ;D

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir

ben bile beklemiyodum bukadar iyimser bir sonuç..:)

testi çok sevdim...saol..:)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sizden bi gıcık olmaz
Size bir tür uyum kumkuması teşhisi koymaktayız. Gıcıklık bir yana, çevreme uyum sağlayacağım, insanları güldüreceğim, sevimlilik yapacağım diye adeta kendinizi paralıyorsunuz. Nadiren gıcıklık yaptığınızda da "Ay ben ne yaptım?" diye anında pişman olup, sevimlilik derecenizi artırıyorsunuz. Çok arkadşınız var, ama aynı zamanda çok da yoruluyorsunuz. Birazcık gıcıklıktan kimseye zarar gelmez diyor, size sıkı bir gıcıktan ders almayı öneriyoruz... Bir süre sonra bu testi yeniden çözüm, düşündüğünüz şıkların tersini işaretleyin... Bakın hayat nasıl da farklılaşacak!...

hhaa Allahım çok iyi bir insanım ya  ;D

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
walla didemcim süpersin...ne diim... :)

testi yaparken okadar kastırdım..senin kadar olamadım..:(... :)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:))) Neresi süper yav! Saçmalık bu yaptığım yani.  ;D

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
dideM' Alıntı:
Sizden bi gıcık olmaz
Size bir tür uyum kumkuması teşhisi koymaktayız. Gıcıklık bir yana, çevreme uyum sağlayacağım, insanları güldüreceğim, sevimlilik yapacağım diye adeta kendinizi paralıyorsunuz. Nadiren gıcıklık yaptığınızda da "Ay ben ne yaptım?" diye anında pişman olup, sevimlilik derecenizi artırıyorsunuz. Çok arkadşınız var, ama aynı zamanda çok da yoruluyorsunuz. Birazcık gıcıklıktan kimseye zarar gelmez diyor, size sıkı bir gıcıktan ders almayı öneriyoruz... Bir süre sonra bu testi yeniden çözüm, düşündüğünüz şıkların tersini işaretleyin... Bakın hayat nasıl da farklılaşacak!...

hhaa Allahım çok iyi bir insanım ya  ;D
;D ;D yok artık daha neler. hahahhaa..

sempatikmisiniz testini de çöz gel bakıym,ancak öyle emin olurum  ;D

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Arada bir gıcıklık yaptığınız doğru. Huysuzlanıyor, insanlara karşı samimiyetinizi yitiriveriyorsunuz. Çünkü karşınızda gıcık insanlar olduğunu keşfediyorsunuz. Aslında siz gıcıkla gıcık oluyorsunuz. Kendi halinize bırakıldığınızda ise pekala cici bir insansınız. Yeter ki keyfiniz yerinde olsun. İnsanların özellikle arkanızdan konuşmayacaklarını, size yalan söylemeyeceklerini bilin... İşte böyle kendinizi iyi hissettiğiniz zamanlarda bir bebeğin samimi gülümsemesiyle etrafınıza neşe saçıyorsunuz.
:eek:ooh

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana

Biliyodum zaten gıcık olmadığımı. Hehe :D

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
Cici bile sayılabilirsiniz..
ben gıcığımdır halbuki cidden :-\

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sizden bi gıcık olmaz
Size bir tür uyum kumkuması teşhisi koymaktayız. Gıcıklık bir yana, çevreme uyum sağlayacağım, insanları güldüreceğim, sevimlilik yapacağım diye adeta kendinizi paralıyorsunuz. Nadiren gıcıklık yaptığınızda da "Ay ben ne yaptım?" diye anında pişman olup, sevimlilik derecenizi artırıyorsunuz. Çok arkadşınız var, ama aynı zamanda çok da yoruluyorsunuz. Birazcık gıcıklıktan kimseye zarar gelmez diyor, size sıkı bir gıcıktan ders almayı öneriyoruz... Bir süre sonra bu testi yeniden çözüm, düşündüğünüz şıkların tersini işaretleyin... Bakın hayat nasıl da farklılaşacak!..
benimkide aynısı çıktı :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  Evet ne yazık ki gıcık(mışım).  :-\ : (
Hatta gıcıklık kapasitemi de tam olarak kullanmıyormuşum bile  "Teste inanma testsiz kalma "bari diyelim. Hoş bu söz böyle değildiya nesye)