Tess Gerritsen - Cerrah

• Konbuyu başlatan vega
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde vega tarafından oluşturulan Tess Gerritsen - Cerrah başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,984 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Tess Gerritsen - Cerrah
Konbuyu başlatan vega
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan M
V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır

ÖZELLİKLER

Boyut: 14 x 23
Sayfa Sayısı:296
Yayın Tarihi: Kasım 2005
Barkod: 9789752933408
ISBN: 9752933408

ARKA KAPAK

“Tüyler üpertici… Cerrah okuru daha ilk sayfadan avucunun içine alacaktır.”
- Chiago Tribune
“Yüreğinizin çarpmasına, nabzınızın hızlanmasına hazırlanın… Eğer aradığınız yüksek voltajlı gerilimse, doğru kitabı buldunuz demektir.”
- Romantic Times
“Sürükleyici… Kitabı okurken kapınızın kilidini bir daha kontrol edeceksiniz.”
- The Gazette

TANITIM YAZISI

Cerrah bizimle konuşuyor. Ve bu tedirgin edici sohbetten kan sızıyor…
        Bu romanın her satırından kan sızıyor… Kitaba adını veren, planlı ve kanlı katil Cerrah gerilimi her an ayakta tutuyor.
Dr. Catherine Cordell Savannah’da seri cinayetler işleyen bir katilin vahşi saldırısına uğramıştır. Saldırgandan onu silahla vurarak kurtulmayı başarmıştır. Şimdi Boston’dadır. Ancak başka bir katil bu kentte de gerilim yaratmaktadır. Kadınların rahimlerini kesip alan ve korkunç işkencelere tabi tutan adama Cerrah adı verilmektedir. Catherine Cordell birdenbire bu katilin de hedefi haline gelecektir.
       Çok satanlar listesinin müdavimlerinden Tess Gerritsen’in insan bedenini ve ruhunu en ince ayrıntısına kadar tarif ettiği tıbbî gerilim romanlarından beşincisi olan Cerrah, inandırıcı kahramanları, sürükleyici diyalogları ve sürekli tırmanan gerilim duygusuyla bu türü sevenlerin hayran olacağı tarzda bir roman. Doğan Kitap’ın yılın gerilim romanı olmasını beklediği Cerrah’da Gerritsen tıpkı kahramanının neşterini kullandığı gibi kalemini ustaca oynatıyor...

(ALINTI)

YORUM

Hayal gücünüzün sınırlarını zorlamaya hazırlanın ama uyarıyorum kandan hoşlanmıyorsanız bu roman size göre değil  :D Tess Gerritsen kalemini müthiş bir şekilde kullanıyor ve okuyucuyu gerçekten şaşırtıyor. Bu dünyadan kopup kitabın içinde kaybolduğunuzu hissedeceğinize eminim. Her sayfada farklı bir heyecan var ve sayfaları korku içinde atlayamaya başladığınızda gerilimi iliklerinizde hissedeceksiniz  :) Ama tekrar uyarıyorum öyle acayip şaşırtıcı bir son beklemeyin yazar gerilimi sayfalara yaymış ama en sona aşırı bi birikim bırakmamış yani evet heyecan dolu bir sondu ama bence aşırı şaşırtıcı değildi beklenen bir sonu yazar inanılmaz anlatmış. Tavsiye ediyorum umarım beğenirsiniz  ;)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
bu arada kitabı bana öneren sis_lekesi isimli kullanıcıya teşekkür ediyorum  :)

rsloztrk

rsloztrk

Kullanıcı
29 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Kocaeli
paylaşım için teşekkürler . Bende okuyacagım öteki n den sonra :)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
ben teşekkür ederim :) :) gerçekten güzel umarım beğenirsiniz...

E

emrex

Kullanıcı
27 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
Karaman
cerrah haric serinin diger kitaplarını okudum :) (çırak, günahkar, ikiz bedenler...)

E

emrex

Kullanıcı
27 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
Karaman
bu arada serinin dizisini yapıyorlar "Rizzoli and Isles" diye arayarak bulabilirsiniz.  http://www.tnt.tv/series/rizzoliandisles/

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korku-gerilim kitaplarından pek hoşlanmam :mad: Kan kokusu dahi sevmem =))Siz okuyun anlatın bana dinleyebilirim..Okumak mı?? Başka bir dünyada :D