Tehlikenin farkındamısınız..

• Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Tehlikenin farkındamısınız.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,950 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Tehlikenin farkındamısınız..
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MENEKŞE
B

bıldırcın

Son zamanlarda üzerinde dikkatle durulması gereken bir konu.
Herkes üzerine düşeni yapmalı :-\ :-\

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Konuya farklı bir yönden yaklaşacağım ama..

Merak etmeyin arkadaşlar, petrole, elektriğe, suya,..vs. bu kadar zammı boşuna yapmıyor bizim devletimiz. Bir bildikleri varmış değil mi!! Sırf az kullanalım, küresel ısınmanın karşısında duralım diye..  ;D
En güzel Polyanna benim galiba:))

S

senarist081

Herkesin görüşüne saygılıyız..Ben de bir parantez açacak olursam şayet,bu tehlikeleri yaratan biz insanlarız aslında,bilinçsizce ve bencilce dünyayı bu hale bizler getirdik maalesef.. :-\

K

Kristal

Tehlikenin farkındayız,önlem alması gereken devlet yetkilileri farkında mı ''Hayır''.

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
kendi üzerime düşeni yapıyorum, elektrik yakmamaya su harcamamaya çalışıyorum, bir dilim ekmeği dahi boşa getirmiyorum, kullandığım pilleri biriktirip atabileceğim bir yer arıyorum,
damlaya damlaya göl olur hepimiz dikkat edersek bizim çocuklarımız mutlu yaşayacak...

S

senarist081

crnkcclr' Alıntı:
kendi üzerime düşeni yapıyorum, elektrik yakmamaya su harcamamaya çalışıyorum, bir dilim ekmeği dahi boşa getirmiyorum, kullandığım pilleri biriktirip atabileceğim bir yer arıyorum,
damlaya damlaya göl olur hepimiz dikkat edersek bizim çocuklarımız mutlu yaşayacak...
Keşke herkes senin gibi düşünse.. :-\

Y

yusufi

Kullanıcı
24 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kristal' Alıntı:
Tehlikenin farkındayız,önlem alması gereken devlet yetkilileri farkında mı ''Hayır''.
eminim onlarda farkındadır...  ;)

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER BENDE BU TEHLİKENİN FARKINDA OLUP ÖNCE AİLEMLE BAŞLADIM VE ÇOÇUKLARI OLAN BİR EBEVEYİN OLARAK ONLARA TASARUFU AŞILIYORUM KOMŞULARIM YAŞADIĞIM ÇEVRE HERKESİ BU KONUDA ETKİLİYORUM VE ONLARA TORUNLARINIZA HATTA ONLARIN TORUNLARINA CENNET GİBİ BİR DÜNYA BIRAKMAK YAPACAĞINIZ KÜÇÜK ADIMLARLA OLUYO DİYEREK BU KONUDA EĞİTİYORUM KÜÇÜK ADIMLAR BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIMA İNANLARDANIM