Tavsiyeler edeceğiniz filmler için burayı tıklayın :)

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Tavsiyeler edeceğiniz filmler için burayı tıklayın :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,587 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı Tavsiyeler edeceğiniz filmler için burayı tıklayın :)
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bu bölümde,tavsiye edeceğiniz filmler hakkında paylaşımda bulunabilirsiniz...Filmi tartışabilir,yada eleştirebilirsiniz...

İlk paylaşımıda ben bulunayım...

Tavsiye edeceğiz filmi çoğunluk izlemiştir ama izlemeyenler mutlaka izlesin..

1997 Yapımı dram-gizem-gerilim den oluşan film başrolunde Keanu Reeves-Al Pacino paylaşıyor..
"Şeytanın Avukatı"nda ruhunu şeytana satan insanın evrensel öyküsünü fars tarzıyla anlatıtan bir film..

Not: Filmleri tek tek ve  ve içerikle tavsiye ederseniz daha net ve güzel olacagından eminim....

:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Akıl oyunları.

En iyi film (drama), en iyi erkek oyunucu (Russell Crowe), en iyi yardımcı kadın oyuncu (Jennifer Connelly), en iyi senaryo, en iyi müzik, en iyi kurgu, en iyi makyaj dallarında toplam 8 dalda Oscar’a aday gösterilen “Akıl Oyunları”nın senaryosu, The New York Times muhabiri Sylvia Nasar’ın yazdığı biyografiye dayanıyor.

Başrolde Russell Crowe,Jennifer Connelly rol alan drama ve komedi dalında birden fazla ödül alan şizofren birinin iç dünyası ve verdiği mücadeleyle birlikte aaykta kalma çabasını çok güzel aktarıyor...Kesinlikle tavsiye ederim...​

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

2001 yapım başrolde Nicola KIDMAN'ın oynadığı gerilim-korku türü gerileceğinize garanti verirken göz doyurucu güzelliğiylede izlettirecektir..
Özellikle final sahnesi ile şaşkın çıktığımı hatırlayınca sinemadan,içeriğini unutmuş olsam da tekrar gitsem diyesim  geldi  :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0

Yönetmen :  Gregory Hoblit
Senaryo :  Glenn Gers, Daniel Pyne
Oyuncular :  Anthony Hopkins, Ryan Gosling, David Strathairn, Rosamund Pike, Embeth Davidtz
Filmin Türü :  Gerilim, Polisiye 
Orijinal Adı :  Fracture

Thomas Crawford, kendisini aldatan karısını öldürmüş ve olay yerine polisleri çağırmıştır. Olay yerine gelen polis Rob Nunally şoktadır; çünkü cinayete kurban giden kadın sevgilisi Jennifer’dır. Crawford davası, avukat Willy’nin yeni kariyerine başlamadan önce bakması gereken son davadır. Her şey basit gibidir, ancak Thomas’ın silâhının cinayet silâhı olmadığı anlaşılınca işler karışmaya başlar.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ebrucum tavsiye ettiğin film çok zekice işlenmiş bir cinayet filmi başrolde  Anthony Hopkins olunca daha bir zekice işleniyor..

Bir isteğim olcak üyeleden..
Filmleri tavsiye ederken tamamen özgün kalıp kendi yorumlarını yapmaları...
Yorum yaparken film hakkında da bilgi verebilirler ( ödülü,tarihi,oyuncuları vs.)

Teşekkür ederim  :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

“ Bu yıl yaşamımın tüm kontrolünü elime almaya kararlıyım. Yaşamımdaki kargaşaya son vermek için çözümler bulacak ve hepsini uygulayacağım. Herşeyin lanet olası bir şekilde ters gittiği bir yılı zaferle kapatmanın 1 numaralı çözümü: Bir günlük tutmak!"

( Bridget Jones )

2001 yapım komedi dram filmleri içinde severek izlediğim ve  baş rol oyuncusu Renée Zellweger'in bu film için 10 kilo aldıgı ayrıca biri yakışıklı (Hugh Grant ) diğeri karizma (Colin Firth  ) erkek oyuncuların eşlik ettiği, yazar Helen Fielding'in uluslararası alanda çok satan kitabından uyarlanan " Bridget Jones'un Günlüğü " besteller satan ve sinemadada beğeni kazanan romantik-dram türlerinin içinden izlenebilecek duygusal  ve karışık ruh halinde olanlar için keyifle izlenilesi bir film.. ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Göl evi.. :-[

2006 yapımı dram-fantasitik  sevenler için kesinlikle izlemesini tavsiye ettiğim izlerken "hadi ama zaman aynı zamana denk gelecekler" dedirten başrolde  Keanu Reeves, Sandra Bullock oynadığı,muhteşem oyunculukları ile birden fazla izlettirirken içleri parçalayacak bir film :-[

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com

Bu filmi mutlaka ama mutlaka izlemenizi tavsiyeler ederim. Oyunculuğu ve müzikleri ile harika bir türk filmi. Bu tarz türk filmleri nadirdir pek rastlanmaz. toplam 12 ödülü var.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Harun' Alıntı:
Bu filmi mutlaka ama mutlaka izlemenizi tavsiyeler ederim. Oyunculuğu ve müzikleri ile harika bir türk filmi. Bu tarz türk filmleri nadirdir pek rastlanmaz. toplam 12 ödülü var.
Önerinizi kendi adıma dikkate alacağım .

Teşekkürler

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Harun' Alıntı:
Malesef tavsiye etsende izleme olanagı bulamadım...5 cd ciye gittim,hiç birinde de yok,"eski bir dilm satıldı" cevabıyla çıktım artık umudumu kestim :(

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Su Perisi' Alıntı:

"Bence körleşmiyoruz....Hepimiz körüz...Körüz ama bakıyoruz...Bakabilen ama göremeyen kör insanlarız!

Nobel ödüllü Jose Saramago'un kitabından uyarlanarak sinemaya kitaptaki verilen mesajı çok güzel aktarılmış bir filmdi..

Filmin Konusu:Şehirde salgın bir hastalık yüzünden insan neslinin tükenmesiyle birlikte  hayatta kalmaya çalışan insanların açlıktan oluşturdukları kaosu çok güzel aktarılırken,hapishanelerdeki  gözetim altında bulundurulanların cezalandırılma yöntemi ve insanın açlık yüzünden oluşan kaos ortamında neleri yapabileceklerini,neleri fede edebileceklerinide,güçsüzün güçlü karşısındaki acizligi ve "gördüğü halde görmeyen körler",teknolojinin hızla hayatımızı ele geçirdiği çağda insanların kendilerinden başkasını görmeyişi,tepkisizliği,"bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" mantığı ile etraftaki insanların duyarsızlığı,kişisel çıkarlarla birlikte hayatta kalmanın insani duyguları alt etmesini çok iyi yansıtmış..

Farklı bir yapım ve çizgisi ile son dakikasına kadar ekrana kitleyen,bakan körlerden olmamanız kaydı ile kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..

Tavsiye edeceğim ve mutlaka film severlerin kaliteyle birlikte mesajlarıda havada kaptıran ( izleyen kör değilseniz ) izlenilesi bir film..İzlemek istemeyenler romanı nı okuyabilir..Ben bulamadım o yüzden filmi tercih ettim :(