Tanışmamız, Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayında imiş.

• Konbuyu başlatan mcelik
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde mcelik tarafından oluşturulan Tanışmamız, Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayında imiş. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,601 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Tanışmamız, Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayında imiş.
Konbuyu başlatan mcelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mcelik
M

mcelik

Kullanıcı
1 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Herkesin mübarek Ramazan ayını kutlarım ve böyle bir ayda tanışmak nasip olduğu için ayrıca bir güzellik oldu. Lafı uzatmadan tanışalım ve kaynaşalım diyorum,

Herkese benden selam ve sizden de buna karşılık sıcak ve yürekten bir hoş bulduk beklerim.İnşAllah fazla bir şey beklemiyorumdur...

En sevdiğim sözle son noktayı koymak istiyorum,

İnsanlar önce para kazanmak için sağlıklarını, sonra da sağlıklarını kazanmak için paralarını kaybederler. (Von Getty)

ve koydum. :)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
hoş geldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz de ben o sözün Eflatun'a ait olduğunu zannediyorum demek Von Getty'in miş...

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
"Herkese benden selam ve sizden de buna karşılık sıcak ve yürekten bir hoş bulduk   :)  beklerim."

HOŞGELDİN.....  :)

D

dumankesh

Kullanıcı
4 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
diyarbakır
hepinize benden yürekten ve içten  selam ve saygılar....

B

blgn

Kullanıcı
1 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hayırlı olsun...benim foruma uğramam bayram sonu olduğu için,hem geçmiş ramazanınız hem bayramınız mübarek olsun diyorum.. :)

M

mcelik

Kullanıcı
1 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
yürekten hoş geldin diyenlere ben de yürekten teşekkür ederim.