S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Lambaların Kablosu Kopmuş..Tamir Edecek Elektirikçi Aranıyor:
Neresi orası ya öyle bi fikrin var mı su perisi?su perisi' Alıntı:Şaka degil gerçek ;D
Orasını hiç düşünmemiştim..Bakıcaz artık.efza' Alıntı:Bulabilecekler mi acaba? ;D
Zor gibi görünüyor.M' Alıntı:Orasını hiç düşünmemiştim..Bakıcaz artık.efza' Alıntı:Bulabilecekler mi acaba? ;D
Bilgim yok ama,resimdeki yazılardan,degişik kültürlerin girdigi,japonya yada çin olabilir... ???M' Alıntı:Neresi orası ya öyle bi fikrin var mı su perisi?su perisi' Alıntı:Şaka degil gerçek ;D
Valla,bana hiç bakamyın ;DM' Alıntı:Orasını hiç düşünmemiştim..Bakıcaz artık.efza' Alıntı:Bulabilecekler mi acaba? ;D
Yaw cözerim severım karışık işleri ben.... Ne dolaşık ipleri çözdüm.. Annem diyor karışık ipleri çözersen hayattaki sorunları çözen de sen olursun bende çözüyorum ..........su perisi' Alıntı:Yalannn
Tamam tamam Annen doğru diyor Bizim annelerimizde öyle der ama benim çözemedigim problemlerde her zaman bir (B) planım vardır....Kesip yeni ucundan bağlamak gibi,küçük ama temiz iş.. ;Defsane_18' Alıntı:Yaw cözerim severım karışık işleri ben.... Ne dolaşık ipleri çözdüm.. Annem diyor karışık ipleri çözersen hayattaki sorunları çözen de sen olursun bende çözüyorum ..........su perisi' Alıntı:Yalannn