H
hakan5555
Kullanıcı
etrafımdaki insanları ve hareketlerini gözlemleyen bir insanım... en ufak şeyde bile birbirlerine olmadık hakaretler , sinirli tavırlar, başkalarının farklılığını kabullenememe bunu çok güzel bir örnekle açıklayayım
hani bir deyim vardır ben karıncayı bile incitmem diye ben buna katılmıyorum
çünki karıncayı kimse incitmez... esas incitilen hamam böceğidir çünki herkes onu
görünce hemen öldürmek ister neden çünki görüntü o kadar kötü ki hemen imha edilmeli
aslında o da karınca kadar zararsızdır...
öldürmek yok etmek çok kolaydır , önemli olan yaşatmaktır....
bütün dünyadaki varlıklara ve özellikle insana verdiğimiz değer aynı zamanda kendimize verdiğimiz değerdir
herkesi sosyal statüsü ,ırkı,dini , dili vb. şeylerden önce insan olduğunun bilincine vararak hareket edpip,
yaşam hakkı tanırsak sanırım daha güzel bir dünyada yaşarız.... saygılarımla HAKAN
hani bir deyim vardır ben karıncayı bile incitmem diye ben buna katılmıyorum
çünki karıncayı kimse incitmez... esas incitilen hamam böceğidir çünki herkes onu
görünce hemen öldürmek ister neden çünki görüntü o kadar kötü ki hemen imha edilmeli
aslında o da karınca kadar zararsızdır...
öldürmek yok etmek çok kolaydır , önemli olan yaşatmaktır....
bütün dünyadaki varlıklara ve özellikle insana verdiğimiz değer aynı zamanda kendimize verdiğimiz değerdir
herkesi sosyal statüsü ,ırkı,dini , dili vb. şeylerden önce insan olduğunun bilincine vararak hareket edpip,
yaşam hakkı tanırsak sanırım daha güzel bir dünyada yaşarız.... saygılarımla HAKAN