Gel bir hafta sonu gezdireyim seni her biri Düzceye 1-1.5 saatlik mesafede..En uzak süren Yedigöller 60 km..Ama gitmeye değer,belki garip gelicek Yedigöllere ben de gitmedim resimlerinden ve gidenlerin methiyelerinden tanıyorum..
Mudurnuyu çok iyi bilirim,aile ahbabımız var akraba kadar yakınlardır bize..Onlar Mudurnulu olduğu için bazen beraber gidip gelirdik..Abant'ta bir dönem 2 hafta kamp kurmuştuk,çok güzel günler geçirmiştik.En büyük zevk ise Gölün etrafında dolaşmak..6-8 km sürüyor bir tur..
Yedigölleri begendim, bu seneki karadeniz turunda paraları biriktirelim geçiş ücretliymiş ya uğramadan geçmeyelim.. teşekkürler senarits,yeşil rengi sevmem hayatımda ama dogada olunca bir başka huzur veriyor..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.