Susuzluk Her Yerde!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kristal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

Kristal

0523bscap038yq8.jpg

Onlar da mı öyle su içiyoor?  :o

Ya sivrisinekler?? Onların da ağzı var mı böyle mi su içiyorlar su içiyorlar mı ?

hüzünlü bir kare  :-\
ayrıca karıncaların çok güzell bir özelliği var ..2 kursağa sahip olan karıncalar,bir kursaklarını doldurduklarında doymalarına rağmen ikinci kursaklarınıı diğer arkadaşlarının yiyecek bulamaması ihtimalini düşünüp doldururlar.bu düşüncelerinin gerçekleşmesi durumunda arkadaşları için doldurduğu yedek kursağındakileri ortaya dökerler ve sosyal bir canlı olduğunuklarını gösterirler bu şirin yaratıklar....(:

re-Member' Alıntı:
hüzünlü bir kare  :-\
ayrıca karıncaların çok güzell bir özelliği var ..2 kursağa sahip olan karıncalar,bir kursaklarını doldurduklarında doymalarına rağmen ikinci kursaklarınıı diğer arkadaşlarının yiyecek bulamaması ihtimalini düşünüp doldururlar.bu düşüncelerinin gerçekleşmesi durumunda arkadaşları için doldurduğu yedek kursağındakileri ortaya dökerler ve sosyal bir canlı olduğunuklarını gösterirler bu şirin yaratıklar....(:

gerçekten iyi yakalanmış bir kare
paylaşım için teşekkürler
sizede verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim
bilmiyordum açıkçası
:)

ilginç gelebilir ama karıncaları çook seviyorum. :)Resimi çok beğendim,teşekkürler.

Nede tatli iciyorlar.
Ben sevmiyorum ama bu karincalari, odami basiyorlar arada bir. Öldürmekte istemiyorum, giderene kadarda canim cikiyor.. Iyggghh

Geri