Su Perisi ...

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Duyurular ve Yenilikler kategorisinde crt tarafından oluşturulan Su Perisi ... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,658 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Duyurular ve Yenilikler
Konu Başlığı Su Perisi ...
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:
Ctr ye teşekkür etmek geldi içimden..Severek takip ettiğim ama grup yoğunluğumdan dolayı çok sık ziyaret edemediğim can  ;)

Peki Ne oldu ne değiştiki ..Haddini aştın?
Bilmelisinki her sözümün arkasındayım ...Ve her zaman buradayım...

H

hayalhane

Ben bu konuyu yeni gördüm. Yıllar oldu gelmeyeli. Bir şey sormak istiyorum sayın Crt, sen kim oluyorsun? Yönetici olduğun için değil daha 'hadsiz' konuşmak daha 'alçak' gönüllü olmak lazım gelmez mi?
Benim Tanıdığım Su Perisi ile seninki farklı galiba. Ama linkler aynı yahu. Demek ki seni yanlış tanımışız. Vefa nedir bilmezmişsin. Eski günlerin hatırına arkadaşlık hatırına kırmamak yokmuş sende. Sen senin için varsa birisi varsın. Hiç bir daha sorar mısın o kişi ne yaptı acaba diye. Ben mesela, 'sözde' oğlun kadar değer veriyordun hani. Hiç ne oldu bana sordun mu? Bir gün baktın mı neler olmuş diye.

Neyse önemi yok. Burası bir güzellik mekânı idi. Bende çoook iz bıraktı. Bende burayı bıraktım. Ama buradan kazandığım dostlukları bırakmadım. Sen kal burda sayın yönetici. Saçma sapan kurallarınla devam et milleti kırmaya.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Gülümsüyorum sadece insanların UNVAN ile kendilerini bir şey sandıkları yerde duruyorsun öyle..Ben unvana bakmam kişiliğe karaktere bakarım... ve sende onları görmüyor muhatap bile almıyorum canım :)
Buraya emek vermiş,sevmiş,değerli kişileri tanımama ve "kendi kişiliğinden ödün nasıl verilir" öğrettiği için minnettarım ayrıca da :)
Buranın konu açarken "kendi düşüncelerinin dışında konu açılmayacak" diye bir tabire rastgelmedim ama sana rast geldim daha UNVANınla devam et canım bu yolda...
Ayrıca yazdığın o kelimelere anlam verememekle birlikte Kimseye HAD bildirmek ne haddimize! Haddimizi bilelim yeter bize..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?

Burayı yıllar önce terketmiştim..Geri dönüş yaptıran kimseyle lafım-sözüm olmadan ayrıldığım bu sayfa ya geri dönüşüme vesile olan ADAM gibi ADAM Şehzade yede teşekkür etmek isterim ayrıca...Ve tanıdığım diğer ADAM gibi ADAM (sen hariç) modetatörlere selam ve sevgiler..

Şimdi engelle beni egon tatmin olsun modsun HAD bildirirsin ve gerçekten komiksin :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
ŞeHZaDe' Alıntı:
Ben bu konuyu yeni gördüm. Yıllar oldu gelmeyeli. Bir şey sormak istiyorum sayın Crt, sen kim oluyorsun? Yönetici olduğun için değil daha 'hadsiz' konuşmak daha 'alçak' gönüllü olmak lazım gelmez mi?
Benim Tanıdığım Su Perisi ile seninki farklı galiba. Ama linkler aynı yahu. Demek ki seni yanlış tanımışız. Vefa nedir bilmezmişsin. Eski günlerin hatırına arkadaşlık hatırına kırmamak yokmuş sende. Sen senin için varsa birisi varsın. Hiç bir daha sorar mısın o kişi ne yaptı acaba diye. Ben mesela, 'sözde' oğlun kadar değer veriyordun hani. Hiç ne oldu bana sordun mu? Bir gün baktın mı neler olmuş diye.

Neyse önemi yok. Burası bir güzellik mekânı idi. Bende çoook iz bıraktı. Bende burayı bıraktım. Ama buradan kazandığım dostlukları bırakmadım. Sen kal burda sayın yönetici. Saçma sapan kurallarınla devam et milleti kırmaya.
Sevgili (Diplomasız avulatımız)ŞEHZADE(miz)  senin gibi iki tane tatlı oğlum var :))  Seviyorum hepinizi ...Baskı ve yasaklara karşıyım sonuna kadar...
Sevgilerimle ...