Su kızı=$

• Konbuyu başlatan su-kızı
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde su-kızı tarafından oluşturulan Su kızı=$ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,603 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Su kızı=$
Konbuyu başlatan su-kızı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su-kızı
S

su-kızı

Kullanıcı
1 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Aydın
by su-kızı

Alınan rivayetlere göre einstein'ın araştırmaları sonucu suda yumurtlamayıda başarınca karşınıza çıkan bir ben olmuşum..

O zamanlarda cinsiyetimi henüz anlayamayan einstein sır olup gidince bu dünyadan yumurtamın içinde o okyanus senin bu deniz kabuğu benim dolanıp durmuşum diyar diyar..

Ve bir gün yumurtama sığamadığım bir dönemde Ege Denizi'nde çarpıvermişken bir kıyıya beni bulan o muhteşem şahsiyet ilk başta ürkmüştür benden..

Ama ben daha kabuğumdan çıkmadan tüm dilleri bilir ve konuşurmuşum malum einstein'ın yumurtasıyım ne de olsa..

O'nun aklını çelip aileyi yiyip bitirmişim,çişimi bile yapmak için kenefe kadar yürümez kucakta gider gelir hatta elimi bile istediğim halukarda bu insanlara yıkatırmışım..

Zira onlar beni müneccim bilirler,doğa üstü yaratık olarak saklarlarmış,onlara uğur getirdiğimi düşünüp tapmaya bile kalkarlarmış..

Ama ben yerimde durmaz o ağaçtan bu ağaca tarzan misali zıplar,
O havuzdan bu denize bu denizden şu okyanusa yüzer durur,
Diyar diyar gezmeye,araştırmalar yapıp kafa açmaya,
Dünya dönüyor bile dediğimde yuvarlaktır ondan saçmalığını kabul eden insancıklarla uğraşmaya devam edermişim..

Artım olur eksim hiç olmazmış benim..

Neyse..

Büyümüş,serpilmişim..

Cinsiyetimi hala anlayamayan aileme kafa tutup okyanusun derinliklerine geri dönmek istediğimi belirtmişim birgün gidipte dönmemek dönüpte bulmamak ihtimallerini düşünen ailem evin bahçesinde kazdığı 9987658765567876543567898765 metrelik çukuru havuz yaptırıp içine suyla doldurmuş beni orda hapsetmiştir.

Hayatımın geri kalanını burda geçirmek zorunda kalan ben einstein babamın izinde ilerleme kararı alıp birçok araştırmalar yapıp kontrollü deneyler bile yapmışımdır hatta bir sözlüğüm bile vardır..

Daha beni keşfedemeyen dünyaya yavaş yavaş açılma kararı almış bulunmamdandır bu reklamım..

Gün geçtikce sayfamı güncelleyip birinci ağızdan beni tanımanıza yardımcı olacağım ve dünyaya duyurmadan kendimi sır olup gitmeyeceğim..

Şimdilik bu kadar özetle tanımanız şimdi için yeterli olmalı,beni izlemeye devam edin..

:dil