H
hopefu_mad
Kullanıcı
okuyacağınız bu kelime we cümle öbeği, bazılarının belkide küçümseyerek bakacağı,anlamsız bi yüz ifadesiyle okuyacağı,oysa benim hayatımdaki tek uzmanlık alanım olan eroinden kurtulmamın kurtulmkla kalmayıp hayata yeniden biyerlerinden tutunabilmek için werdiğim mücedelenin dramatik hikayesi aslında.BU BENİM HAYATIMDA EDİNDİĞİM TEK KİŞİSEL BAŞARIM.ewet sizlere çok sıradan geliyor olabilir ama bendaha yeni yeni algılayabildiğim bu gerçek hayata hepinizden 1-0 yenik başladım.eh işte idare eder denilebilecek bi çocukluktan sonra ergenliğe geçişimde we sonrasında yaşadığım o korkunç 6 yıl neredeyse tüm hayatıma malolacaktı..annemle babamın boşanmasından sonra gelişen olaylar sorunlu bi ergen olarak yetişmeme we hatalar üstüne hatalar yapmama neden oldu.yaşadığımız şehirin en iyi denilebilecek okullarından birine dewam ederken alalacele istanbuldaki boğaza nazır yatılı okullardan birine werildim.yanlış werilmiş bu kararı yalnızca ailemin üzerine yıkmak istemiyorum ama en azından benden daha olgun we mantıklı düşünüp 16 yaşında kafası karışık we sorunlu bi çocuğu istanbulda tek başına bırakıp okumasını beklemenin ahmaklık olduğunun farkındalığını yaşamalarını beklerdim.bu karmaşıklık hayatımın her alanına yapışmış baksanıza,cümlelerim bile nereye sapacağını şaşırıyorçok fazla uzatıp olayı dramatize etmek istemiyorum.lise 1 de erkek arkadaşım sayesinde tanıştığım eroin, insana özgü dürtülerimi benlliğimi kısacası tüm hayatımı aldı benden..yaşadığım iğrençlikleri acıları falan yazacak değilim.çünkü çokdaha güzel şeyler war artık hayatımda sizlerle paylaşmak istediğim.baya zorlu bir mücadele sonrasında sanırım mükafatımı almaya başladım.çok kötü günler geçirdim pes ettim yoruldum hayata geldiğim güne lanetler okuduğum günler oldu ama sonunda bu azmin we kararlılığın meywelerini toplamaya başladım.şuan 4 aylık ewliyim.beni çok ii anlayan sewgi dolu bi eşim we sıcacık bir yuwam war.daha ne ister insan.en azından şimdilikhayal kurmayı bile yeni öğreniyorum çünkü....aldığım pskljik destek sayesinde kısa bir süre önce çalışmayada başladım yawaş yawaş insan sıfatını tekrar kazanmaya başlıyorum anlıyacağınız..we hayatımdaki en güzel gerçekDE TAM 1 YILDIR BEYNİMDEKİ KİMYASALDAN YOKSUN,İNSANCA YAŞIYORUM bu karmaşık dünyada..hayatınızın we sahip olduklarınızın değerini bilin lütfen..hepinize temiz günler diliyorum.