Şöför Uyursa xD

• Konbuyu başlatan Emre Y
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde Emre Y tarafından oluşturulan Şöför Uyursa xD başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,116 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Şöför Uyursa xD
Konbuyu başlatan Emre Y
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre Y
E

Emre Y

Holywood'un yüzlerce kez işlediği; 'Uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir' klişesinin uyarlanmış hali. ABD de olur da Türkiye'de o lmaz mı ?
Yurdum insanı el atmış mevzuuya...:

- Aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi.

- Evlat sakin ol, muavin orda mı?

- Hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok!

- Tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine.

- Ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil!

- Düşsün p.z.v.nk! oraya senin oturman lazım.

- Tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım?

- Dreksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek.

- Tuttum. çok eğlenceli görünüyor...

- Evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda?

- Bismillahirrahmanirrahim.

- Hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! Hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun?

- Sıfır.

- Nasıl sıfır? dikkatli bak.

- Sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz?

- Otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli!

- Duruyoooo

- Kalk s.. tir git e..oğlueşşek! bize de panik yaptırdın. Şoför uyanınca devam edersiniz yola, hayvan!

:kahkaha

H

hanedeyim

süper ya

- Sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz?

- Otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli!

- Duruyoooo

- Kalk s.. tir git e..oğlueşşek! bize de panik yaptırdın. Şoför uyanınca devam edersiniz yola, hayvan!