merhabalar arkadaslar telekinez'le cıktıgım yola beyingucumu nasıl geliştirebilirim,sınırlarımı nasıl zorlarım ve daha iyi nasıl yapabilirim diye devam ederken bu siteye takıldım, bazı yazılar okudum tabiki buradakii yazıların etkisi oldu ama benim içimdeki degişme yeniden ve güclü dogma etkisi ile sizce gaza geldim bence asıl olana dogru gitmek için baslıyorum dedim.
bende sizinle bu yoldayım artık...
-1 günde en fazla ne yapabilirim. bu yapabileceklerimi devamlı yapabilecekmiyim ve ötesine gecebilecekmiyim ,
-haftalık ,aylık,yıllık hedeflerime ulasabilecekmiyim ...
-hepsini yaparken kafam rahat olabilecekmi olması için neler yapabilirim
-sevdiklerime zaman ayırabilecekmiyim...
- vucudumuzun ,düşüncelerimizin , nefsimizin hep kolaya kactıgı bir dönemdeyken degişmelerimin etkisi ( kısa - uzun sürelimi olacak )
- hevesimizin kırıldıgı yerlerde birbirimize destek olabilecekmiyiz
- benim gibi düşünen kişi yada kişiler bulabilecekmiyim... gibi düşüncelerimi bu istekle kararlılıkla yapmak ve bulmak istiyorum...
bana destek olacak arkadaslarıma simdiden tesekkürlerimi sunarım
ben ismimi vermek istemiom simo _ yeter li
kayseri'den.... ögrenciyim üniv..
bende sizinle bu yoldayım artık...
-1 günde en fazla ne yapabilirim. bu yapabileceklerimi devamlı yapabilecekmiyim ve ötesine gecebilecekmiyim ,
-haftalık ,aylık,yıllık hedeflerime ulasabilecekmiyim ...
-hepsini yaparken kafam rahat olabilecekmi olması için neler yapabilirim
-sevdiklerime zaman ayırabilecekmiyim...
- vucudumuzun ,düşüncelerimizin , nefsimizin hep kolaya kactıgı bir dönemdeyken degişmelerimin etkisi ( kısa - uzun sürelimi olacak )
- hevesimizin kırıldıgı yerlerde birbirimize destek olabilecekmiyiz
- benim gibi düşünen kişi yada kişiler bulabilecekmiyim... gibi düşüncelerimi bu istekle kararlılıkla yapmak ve bulmak istiyorum...
bana destek olacak arkadaslarıma simdiden tesekkürlerimi sunarım
ben ismimi vermek istemiom simo _ yeter li
kayseri'den.... ögrenciyim üniv..