• Konbuyu başlatan Beter_Bocek
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde Beter_Bocek tarafından oluşturulan Skype başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,856 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Skype
Konbuyu başlatan Beter_Bocek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan extreme
B

Beter_Bocek

Telefondan daha mı iyi? Tabii ki öyle! Skype, yalnızca Skype'tan Skype'a ücretsiz çağrılar ve ucuza yerel, ulusal ve uluslararası çağrılardan ibaret değildir. Çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Başlangıç için Doğrudan Skype'tan ucuza SMS gönderebilir; bir çağrıyı cep telefonunuza yönlendirebilir; dünyanın neresinde olursanız olun arkadaşlarınızın, ailenizin ve iş arkadaşlarınızın klasik telefonlarıyla sizi yerel tarifeden arayabilmeleri için çevrimiçi numaranızı ayarlayabilirsiniz.

Bu çekici ürünleri kullanabilmek için tek ihtiyacınız biraz kullandığınız kadar ödediğiniz Skype Kontörü. Ayrıca, bir abonelikle sabit hatlara sınırsız çağrı* ve muhteşem bir kullanışlı özellikler paketi edinebilirsiniz; düşük bir aylık ücret karşılığında küçük zarif bir paket.

Ücretsiz çağrılar
Skype'ın amacı bu.
Skype'ı, Skype kullanan başka birisini aramak için kullanmak tamamen ücretsizdir. Evet, kesinlikle hiçbir şey. Sıfır. Hiç.
Skype-Skype ücretsiz çağrı.
Dünyanın herhangi bir yerine.
Ve herhangi bir zamanda, gündüz, gece, sabah ya da hafta sonları.

Ücretsiz çağrı
Arkadaşınız ve siz, Skype'ı yüklediniz. Artık gerçekten harika şeyler yapmaya başlayabilirsiniz; bilgisayarınızdan, tamamen ücretsiz ve yüksek kaliteli çağrılar yapmak gibi. Skype'ı muhteşem yapan şey budur; internet bağlantınızı kullanarak bilgisayarınızı bir internet telefonuna dönüştürebilir ve ücretsiz Skype'tan Skype'a arama yapabilirsiniz.

Birbirinizle konuşabilmek için sizin ve arkadaşınızın bir kulaklık setine ya da mikrofon ve hoparlöre ihtiyacınız olacak. Bir kulaklık setiyle aramalarınızın kalitesini gerçekten arttırabilir ya da ücretsiz görüntülü görüşmelerinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz.

Aynı zamanda Skype'ı, telefonları ve cep telefonlarını çok ucuza aramak için de kullanabilirsiniz.

BURADAN YÜKLEYİN

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Teşekkürler, bir ara yüklemiş sonra iptal etmiştim.
Sonrada erteleyerek unutmuştum. :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Banada bir ara çok ısrar ettiler,hiç kurmadım :) teşekkürler beter böcük:)

E

extreme

Kullanıcı
25 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Paylaşım için teşekkürler. Skype'nin faydalarını bilen ama pek şuan için kullanmayanlardanım.
Şirketlerin Skype'yi tercih ettiğini duymuştum. Sanırım onların işine oldukça yarar.