SİZCE HATA KİMDE OLABİLİR..?

• Konbuyu başlatan yasinyarar
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde yasinyarar tarafından oluşturulan SİZCE HATA KİMDE OLABİLİR..? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,628 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı SİZCE HATA KİMDE OLABİLİR..?
Konbuyu başlatan yasinyarar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
Y

yasinyarar

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Merhaba arkadaşlar bu yazıda biraz insan olmasına rağmen insanca yaşayamayan veya yaşama fırsatı bulamayn kişilerden söz etmek istiyorum. Acaba dağdaki çobanın şehirdeki milyarder gibi yaşamaya hakkı varmı yokmu bunda hata kimde kişidemi yoksa topluluktamı ne dersiniz?

Bu konuya dalmak şu yüzden oldu. Şehirde okuyup derece kat edemeyenler köyde okuyup derece kaat edenlerle yer değiştirmesi gerekirmi?

Bence insan nerde olursa olsun aynıdır fakat sizinde görüşünüz almak istedim....

SAYGILARIMLA.....

Y

YEŞİLAY

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bence dağdaki çobana gerekli imkanlar sunulmuyor şehirdeki milyarder gibi yaşaması için kendi tırnaklarıyla bir yerlere gelebilirse gelir.Aslında hata kimi zaman insanda kimi zaman çevrede olabilir.

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
bence varolanların kıymetini anlamak için biraz yokluk görmeliyzi çoban yokluk içinde milyarder ise zenginlik işte hayatın dengesi bu ama her ikisininde ödediği bedeller vardır

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Çobana sorsanız belki de hayatından memnundur. Zengine sorsanız bin bir türlü dert yanar. Bir ülkede herkes şehirli olursa diğer kalan işleri kim yapacak. Dengeli bir dağılım olmalı. Çoban olmasa sende bende aç kalırız.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Bu bir hata mıdır bilemedim.
Çünkü hayatta herşey denge meselesi ve kendi yolumuzu bulmamız,başarılı olmamız için illa ki şehirli olmamız yada zengin olmamız gerekmez.
Bence başarı istemekle ilgili....

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sınıfsız ve sınırsın bir dünya diyor gidiyorum.
Anlayan anlasın artık.