Sizce hangi meslek bana uygun?

basakozlpnrlı

Kullanıcı
Merhaba ben öncelikle biraz olsun hırslanmak için böyle bir foruma kayıt oldum.Benim meslek seçimiyle ilgili fikirlerinize ihtiyacım var. Benim çok sevdiğim ve başarılı olduğuma inandığım belli başlı 3 ders var bunlar da matematik,geometri ve biyoloji
Ben 11.sınıfım ve 2 senedir fiziğe dair hiçbir şey bilmiyorum kimya deseniz hani kendimi zorlarsam yapabilirim ama kimyaya dair bir sempatim yok açıkçası..Aslında istersem fiziği de kimyayı da kolaylıkla yaparım zaten türkçe dediğimiz edebiyat ve dil ve anlatımı da yapabiliyorum.Sizce ben emin olduğum bu 3 dersle hangi mesleğe yönelmeliyim?

anladıgım kadaryla tüm derslerle aran iyi =) ama matematik geometri daha ağır sanki  o zaman sayısal yönunde ilerleyebilirsin. Bir de kendine sordugunda ne cevabı alıyosun o bizim verdiğimiz cevaplardan daha önemlisi.Benim sayısalım çok iyi olsaydı mimarlık okumak isterdim

Evet aslında yapabiliyorum ama işin kötüsü bazen gözüm korkuyor ve bırakıveriyorum ,bu huyumdan nefret ediyorum.Her neyse ben küçüklükten beri doktor olmak istedim ,ailem de öyle istedi ama şimdi bana "Bu çalışmayla doktor olamazsın" diyorlar bu da beni hırslandırmıyor sadece çok üzüyor ama şöyle bir durum daha var ben doktor olmayı çok istiyorum aynı zmaanda psikolog olup insanları dinlemeyi de ama psikolog olmak sözele tm ye bakıyor ama ben sayısalcıyım ne kadar istesem de 11. sınıfta geçemem tm ye 2 yılımı çöpe atmış olurum. Hadi bunları geçtim doktor olmayı çok istiyorum acayip ama gözüm korkmuyor değil onun için başka meslekler arıyorum sorguluyorum.

Geri