Siz olsaydınız ne yapardınız?

• Konbuyu başlatan cantuuu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde cantuuu tarafından oluşturulan Siz olsaydınız ne yapardınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,659 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Siz olsaydınız ne yapardınız?
Konbuyu başlatan cantuuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kediye çarpmamak için kahveye girdi: 10 yaralı

Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde dün akşam, önüne çıkan kediye çarpmamak için panikleyerek direksiyon kıran kadın sürücü, hafif ticari araçla kahveye daldı. Kazada 10 kişi yaralanırken, sürücü 25 yaşındaki Emine Şaylan uzun süre girdiği şoktan kurtulamadı. Kazaya neden olan kedinin de aracın önünden kaçamadığı ve tekerleğin altında ezildiği anlaşıldı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17631127.asp

Peki ya siz o kadın sürücünün yerinde olsaydınız ne yapardınız? 

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Anlık bir karar.Şuan evden düşündüğümüz gibi düşünemeyiz o direksiyon başındayken ama yapacak birşey yok sağlık olsun .Bu tür olaylar yüzünden sık sık kazalar meydana gelmekte zaten..Kontrollü ve hız sınırını aşmadan gitmek en sağlıklı yol olacaktır.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ya bu resimdeki kedi değil sanki Tuğba sen nedersin  ;)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
Turtur :) 

Gözünden bi'şey kaçmıyor. Evet kedi değil içeriğe uygun fotoğraf baktım hep cesetler, kanlar, falan falan vardı. Bu fotoğraf ise herkesin bakabileceği olduğu için koydum.  8)

Fotoğrafsız yazı yazmayı sevmiyorum  :p

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
turtur' Alıntı:
Turtur :) 

Gözünden bi'şey kaçmıyor. Evet kedi değil içeriğe uygun fotoğraf baktım hep cesetler, kanlar, falan falan vardı. Bu fotoğraf ise herkesin bakabileceği olduğu için koydum.  8)

Fotoğrafsız yazı yazmayı sevmiyorum  :p

Çok iyi yapmışsın.İbret olsun diye uygun olmayan resimleri koymak pek sağlıklı değil . O0
Benimde içinde olduğum bir arabada bir köpeğe çarpmıştk .Köpeği göremedik bile .Pat diye bir ses gelince ben arkama baktım ve ...Çok enteresandı.Çarpmanın etkisiyle şok olmuştu köpek ve resmen buz kesmişti .Heykel gibiydi yani ... :eek: :(

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Sonuç itibariyle hem kedi ölmüş hem onca kişi yaralanmış...
Dikkatli araç kullanmak gerekir diyorum :) ne kediyi ezelim ve insanlara zarar verelim...