SİTEYE ÜYE OLDUM AMA PİŞMANIM ARADIĞIMI BULAMADIM.

• Konbuyu başlatan srso
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde srso tarafından oluşturulan SİTEYE ÜYE OLDUM AMA PİŞMANIM ARADIĞIMI BULAMADIM. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,708 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı SİTEYE ÜYE OLDUM AMA PİŞMANIM ARADIĞIMI BULAMADIM.
Konbuyu başlatan srso
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
S

srso

Kullanıcı
29 May 2012
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
Sessizçe çekip gidebilirdim.  Ama benim gibi nice umutlarla kendini nasıl geliştireceğini profesyonel olarak bilmeden, googleye yazarak ve karşısına çıkan ve ön yüzüyle dikkat çekip belki burada birşeyler bulabilirim diye üye olan üyelerin, bu mesajımın site yetkilileri tarafından dikkate alınarak belki sitenin geliştirilmesi sonucunda benim gibi kimsenin çekip gitmemesi için yazıyorum. Kimbilir belki tekrar üye olurum.

Öncelikle siteye üye olduğum saniyeden itibarensürekli forum kuralları ve site kurallarıyla karşılaşıyorum. Forum kurallarını incelediğimde ise yüzümde alaycı bir gülümseme oluştu. Bunu itiraf edeyim.  Çünkü forum kurallarına öncelikle site yetkilileri tarafından uyulmadığını gördüm mesela ilk gözüme çarpan reklam verilmesi yasaklanmıştı sanırım 5. maddeydi. ama her mesajta sponsor reklam diye bir reklamla karşılaştım. Sanırım bu kurallar sadece üyeler için, site yetkilileri için değil. bu durumda sitenin imaj ve vizyonuna tamaman aykırı olduğunu düşünüyorum.

Neyse daha fazla sözü uzatmak istemiyorum. Kimseyle tartışmaya girmek niyetinde değilim. Yazdıklarım yanlış anlaşıldıysa ve emek sahiplerinin -emeklerine sağlık- hakkımda yanlış düşünmesini yol açdıysam da af ola varsa hatamız.

Lafın özü, siteye kendimi geliştirmek için neler yapmam gerekiyor, belki burada bu konuyla ilgili uzmanların paylaştıkları konulardan faydalanarak kendime hangi alanda geliştirme sağlayabileceğimi seçmek, bununla ilgili faydalanabileceğim materyalleri bulmakta kolaylık sağlarım düşüncesiyle gelmiştim. Bunları bulamadım. Bu mesajımı da aleni forumda yazmak istemezdim ancak hiçbir yöneticiye özel mesaj gönderilmiyor.

Yeni gelen arkadaşlar ve daha önce gelen arkadaşlar kendinizie iyi bakın, şu söyleyeyim insanın cahil olduğunu bilmesi ilme atılmış ilk adımdır sözünü size hatırlatmak istiyorum iyi günler.

S

srso

Kullanıcı
29 May 2012
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
ve sitede çok baskıcı bir yapı var. kurallar, yazdığın mesajı düzeltememe, silememe... ve yetkililerin hiç birisi de uzun süredir siteye girmemiş çok yazık... :(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili srso...
Seni fazlaca sitemkar gördüm...Çok fazlaca yargısız insaf yapmışsın ya neyse:).Hele bi'tanışalım...
Katı kuralardan kastın nedir tam anlayamamış olsamda..Kurallar delinmek içindirki bu konuda rakip tanımam...
Ama bunu aykırık olarak algılanmayın..Radikal fikirlerin savunucusu değilim ve her tür düşünceye saygılıyım...
Dolayısıyla aynı saygı göstertildiği sürece de hiç bir sorun olmaz...
Reklam konusuna gelince..Bu site yönetiminin bir kararıdır ki uyulması gerekiyor...
Site yetkilileri için 'yazıklar olsun' demişsin ama olsun hiiç önemli değil canım..
Bizler sana yinede sevgilerimiz gönderiyor...Kişisel gelişimini tamamlaman konusunda yardımcı olmak istiyoruz...
Dolayısıyla Tüm üyelerimiz çok önemsiyoruz....İşte bizim farkımız...Övgüleriniz kadar eleştrilerinizede açığız...
Aramıza www.kendinigelistir.com'a tekrartan hoş geldin ...

K

kadirdeligoz

Kullanıcı
23 Mar 2012
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
Bende bu siteye tavsiye doğrultusunda yeni girdim.
Fakat ben arkadaş gibi forum kurallarına yada yöneticilerin aktif-pasiflikdurumuna bakmadım.
Çünkü benim için önemli olan yazılardı, yazıların içeriğidir. Ben sondan başladım yazıları okumaya ve bence çok güzel yazılar var ve okuduğum güzel yazıları çıktı olarak dosyalayıp sürekli okuyorum. Bence sende ilk olarak forum kurallarına yada yöneticilere takılmadan sitenin ismi gibi KENDİNİ GELİŞTİR sen güzel yanlarını görürsün.
Esenlikler.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Kadir..
Öncelikle aramıza hoşgeldin demek istiyorum...Gereksiz detaylara takılmaman güzeldi..
Forum kurallarına gelince hepiniz bilinçli ve çok seviyeli gençlersiniz hiç bir sorun yaşamayacağınızdan eminim...
Yinede çekinmeden tüm istek ve önerilerinizi belirtebilirsiniz...

K

kadirdeligoz

Kullanıcı
23 Mar 2012
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
hoş dilekleriniz için teşekkür ederim ...

1

1STayTRue35

Kullanıcı
25 May 2012
En iyi cevaplar
0
0
bu siteyi biraz diriltmek lazım ;)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Umarım araştırmalarının sonucunda umduğunu bulmuşsundur nette @srso
Yinede www.kendinigelistir.com  her daim,herkese açıktır ;)