Şişman arkadaş şişmanlatıyor!

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Şişman arkadaş şişmanlatıyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,073 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Şişman arkadaş şişmanlatıyor!
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Arkadaşları aşırı kilolu olan kişilerin kilolu olma ihtimalinin daha yüksek olduğu ortaya çıktı.

İngiltere’deki Warwick Üniversitesi tarafından Avrupa’da 27 bin kişi üzerinde yapılan araştırmaya göre, kilolu insanlarla vakit geçirenlerin şişmanlama ihtimali artıyor. Araştırmacılara göre, insanlar kilolu olup olmadıklarına, arkadaşlarıyla kıyaslama yaparak karar veriyor. İnsanların arkadaşlarının kilosunu “normal” olarak değerlendirdiği ve kendi kilolarını da bilinçdışı şekilde buna göre ayarladıkları belirtildi.
Araştırmada, üniversite mezunlarının kendilerini aşırı kilolu olarak görme ihtimalinin, eğitim seviyesi daha düşük olanlara kıyasla daha fazla olduğu da belirlendi.

DIŞ HABERLER SERVİSİ

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Saçmalıkkkk....  :doverim
çoğu arkadaşım şişmannn bende çok ilaç kullandmm kilomun yerınde olması için ama alakasıı yookk

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Demekki sen istisnaymışın,bana şaçma gelemdi,mesela benim arkadaşım çok kahve içer,onun yanında iken bende çok içtiğimi,kendi evimdeyken içmediğimi farkettim...Hadi daha farklı şeyler yese ve bende ortak olsa idim,düşünmesi bile güzel... :D

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
hakkaten dogru ne zaman ablamlara kalmaya gitsem kilo alıom ;D ;D

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bünyeden de olabilir aslında arkadaşlara göre ben çok zayıf kalıorum mahhallede de benden yaşıtca küçük oldukları halde daha kilolular annm böyle grnce üzülüyo çok ilaç kullandım ama faydası olmadı böyle kabullenmek lazımm ;D ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ahh ahhhhh. Böyle olanlara gıcık oluyorum söz meclisden dıaşrı üzerine alınma M  :)
Bizde su içsek yarıyor,düşün birde arkadaşın şişman ve tatlıyı çok seviyorsa,ve sen ayıp olmasın diye eşlik ediyorsan.. :D

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ya şişman arkadaş şişmanlatıyorda zayıf arkadaş niye zayıflatmıyor benimkiler maşallah nerdeyse sıfır beden bense neyse... halimden memnunum yinede nede olsa bir dirhem et bin ayıp mı ne örtüyormuş

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
özlem1980' Alıntı:
ya şişman arkadaş şişmanlatıyorda zayıf arkadaş niye zayıflatmıyor benimkiler maşallah nerdeyse sıfır beden bense neyse... halimden memnunum yinede nede olsa bir dirhem et bin ayıp mı ne örtüyormuş
Bak bunda hak vermemek elde degil:) Ama istatislikler şişman arkadaşın etkili oldugu yönünde:) zayıflar için söz yok:) ayrıca bir dirhem et bin ayıp örtermiş,sözü eskidendi,şimdi bir gram yag bile istemiyor uzmanalr:) saglık açısından cıkkkssss  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Olabilirmiki yav arastırana saygısızlık olmasın ama ben  katılmıyorum vesselam.
Ne yani kilolu arkadaş edinmeyinmi diyor bu arastırma :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
M' Alıntı:
Olur mu öyle şey ona da karışıcak değillerdir herhalde :D
Öylede ama arastırmayı ciddiye alanlar eğer kilolu arkadaşları varsa mesafe koyarlar gibime gelio :)
Nasıl bir durmsa artık takılmamak lazım böle araştırmalara

M

Murky

Kullanıcı
19 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Arkadaşlar ben kendimden biliyorum. Bi arkadaşım ben 1 dürümü bitirinceye kadar o iki tane bitiriyordu. Daha sonra kilo almaya başladım. 3-4 ay görüşmedik kilom yerine geldi :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
M' Alıntı:
Olur mu öyle şey ona da karışıcak değillerdir herhalde :D
Öylede ama arastırmayı ciddiye alanlar eğer kilolu arkadaşları varsa mesafe koyarlar gibime gelio :)
Nasıl bir durmsa artık takılmamak lazım böle araştırmalara
Şişman bir arkadaş yokmu sitede,görüşlerini alalım:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Murky' Alıntı:
Arkadaşlar ben kendimden biliyorum. Bi arkadaşım ben 1 dürümü bitirinceye kadar o iki tane bitiriyordu. Daha sonra kilo almaya başladım. 3-4 ay görüşmedik kilom yerine geldi :)
Benimde arkadaşım hızlı yemek yer,onun yanında iken bende hızlı yedigimi keşfettim,erken farkına vardım allahtan:) dur diyebildim..Hızlı tüketmekde kilo almaya ortam sağlıyor...Şimdi o yiyor diye bende yemiyorum:) aksine onu uyarıyorum:) yavaş yemelisin,az yemelisin,suyu çok tüketmelisin diye:)
Burdan ne ögrenmiş olduk,şişman arkadaş şişmanlatmıyor aksine kendimize gelmemizi sağlıyor.. :)