sık yaşadığım bir şey

sinem24431

Kullanıcı
Yıllarca konuşuyosun, güveniyosun kız olsun erkek olsun herşeyi olmasada paylaşabileceğin şeyeri paylaşıyorsun Ama başka bir ortamda sana karşı tavırları değişiyor umursamaz davranıyor sana karşı .Bu geçen gün okulda yaşadığım bir olay bir kız arkadaşım  bu kişi hakkında ne düşünürsünüz sizce nasıl biridir  bu kişi... artık kiminle  ne paylaşacağımı şaşırdım  sizce artık kimseyle bişey paylaşamadan işimizi  görüp yürüyüp gitmelimiyiz artık bu üniversite çok değişik bir ortam  :-\

Valla üniversite ortamı daha nasip olmadı bana ama.. :) Böle insanlar her yerde var.. Çok kişiye güvenmiceksin.. İnsan can dosttunu nerde ne zaman kazanıcağı belli olmuyo.. Arkadaş dost dediğin kişi iyi zamanında sevincini paylaşan değil en zor en kötü anında üzüntünü paylaşan kişidir.. Elbet istediğin gibi arkadaşları bulursun.. Herkesle herşeyini paylaşma :) Böle akıl verir gibi oldu ama öle bi niyetim yok.. Küçük yaşıma rağmen edindiğim tecrübelere dayanarak dedim bunları :)

çok açık ve net birşey varki insanları anlamanın en kolay yolu onlarla çok farklı ortamlara girmek ..orda izleyeceği tutum çok önemli.nedenine gelince eğer o kişi gerçekten dürüst biri değilse ,er yada geç senden vazgeçicek veya sana ihtiyacı olmayacağını düşünüp 2. plana atıcak..aslında olaya kötü bakmamalısın çünkü şimdi onu daha iyi tanıyorsun,sana 2. bi hata yapma şansı vermeyip daha dikkatli olucaksın :)

Malesef bu insanlar kişiyi "panikatak ve tedirgin" yapmaktan başka bi'şey yapmıyor. Önemseme diyeceğim ama ucu "canını yaktıktan sonra" pek de önemsenmeyecek gibi değil. Etrafındaki kişileri iyi seçmenin, kime ne anlatabileceğini kestirebilmenin bir erdem olduğu da tecrübeyle sabit oluyor malesef. Hayat insana bunu öğretiyor.

Şunu yap diyip de ; bir formül üretip... Sonra da bunu kullan diyebileceğim bi'şey yok.

Bazı şeyler yaşayarak öğreniliyor.

Sonra insanın dili yanıyor... VE yandıkça "doğru insan" kavramı oturuyor...

Cσ∂єx' Alıntı:
Malesef bu insanlar kişiyi "panikatak ve tedirgin" yapmaktan başka bi'şey yapmıyor. Önemseme diyeceğim ama ucu "canını yaktıktan sonra" pek de önemsenmeyecek gibi değil. Etrafındaki kişileri iyi seçmenin, kime ne anlatabileceğini kestirebilmenin bir erdem olduğu da tecrübeyle sabit oluyor malesef. Hayat insana bunu öğretiyor.

Şunu yap diyip de ; bir formül üretip... Sonra da bunu kullan diyebileceğim bi'şey yok.

çok güzel anlattın gerçekten...

Cσ∂єx' Alıntı:

O0 çok güzel ifade etmişsin bu yorumun üzerine eklenecek pek birşey yok

Sadece şunu söylemek isterim iş hayatında dahada  sık yaşayacaksın, asıl hayat okulu o zaman başlayacak ;)

aynı şey daha 2gün önce benimde başıma geldi..üstelik haketmediğim halde bana ''değmezmişsin''dedi..nası yıkıldım anlatamam.kimsem kalmadı sanki.ama bugün ona ihtiyacım olmadığını her şerde bi hayır olduğunu düşündüm ve mutluyum  :) :)
bana göre sende bırak herkes kendi yoluna gitsin.o seni istemiosa yanında durmanın ne anlamı varki?gerçek dostluk nerde nasıl karşına çıkar hiç belli olmaz..yalnız değilsin unutma biz varız ;) ;)

Geri