Şiir tadında ve roman aksamında sıcak bir merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan waitor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

waitor

Kullanıcı
Merhaba sevgili forum sakinleri ben 57 yaşlarında emekli,doğanın en can alıcı renklerinin boy gösterdiği pembe panjurlu evimin köşesindeki soğuk ama sıcacık bir bayram arefesinde Düzce'den sesleniyorum sizlere.Umarım sizlerle bundan sonrasında edebiyat ağırlıklı paylaşımlarla birer dost,abi,.kardeş havasında birlikte olucaz.Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,sevdiklerinizle daha nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim..

Merhaba Aramıza hoşgeldiniz  Sizin de Bayramınız mübarek olsun ,  güzel dostluklara  inş.

Hoşgeldiniz efendim,ne iyi ettinizde geldiniz...Umarım güzel,okumaktan keyif alacağınız yorumlar ve paylaşımlarla hoş vakit geçirirsiniz.Doğru yerdesiniz :)
Sizinde bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor,sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu bir ömür diliyorum,saygılar...

Sayfa sahibine saygısızlık olduğu gerekçesiyle bu sayfada yer alan anlamsız polemik mesajları tümüyle, tarafımdan silinmiştir.

Yaşanılan Polemikler yüzünden k.bakmayın kapatıorm bu konuyu düşüncelerimi kendime saklamayı düşünüorm bndan sonra hoşgeldiniz...

Geri