yaa bu siteninn eksigi çok fazlaa ama bikeree şiirsiz bir sitee düşünemiyorumm arkdaşlarr) şiir bölümüde açın sizinlee paylaşayimm güzell şiirlerimiŞ))
yaa bu siteninn eksigi çok fazlaa ama bikeree şiirsiz bir sitee düşünemiyorumm arkdaşlarr) şiir bölümüde açın sizinlee paylaşayimm güzell şiirlerimiŞ))
Edebiyat Bölümü'nde şairlerimizin şiirlrini paylaşabilirsiniz. Kendi şiirleriniz var ise ve paylaşmak isterseniz bana bildirmeniz yeterlidir. Edebiyat bölümü'nde sizin adınıza bir sayfa açarız ve şiirlerinizi orada paylaşabilirsiniz.
hee ben o bölümü kontroll etmedimm özürr dilerimm yaa(((( :'( paylşmak istedgiimm gzell şiirlerimm varr bildiriyorum bi bölüm açındaa hergünn yenii şiir ekleyeyim)))
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.