SEN NEYİ SEÇERSİN?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Batusch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Batusch

Kullanıcı
Arkadaşlar bir arkadaşımla bir süredir tartışıyorum. Merak ettim, sizlere de sormak istedim. Bir varsayım olarak düşünüp cevaplayın lütfen çünkü böyle olmadığını düşünenler de olabilir.

''Hayat seçimlerden ibaretse ve birini seçtiğinizde diğerlerini kaybediyorsanız, siz neyi seçerdiniz?''

Şimdiden yanıtlar için teşekkür ederim...

hiç birini seçmez yoluma yanlız devam ederdim çünki her iki tarafda mutlaka seçim yapamayacağım insanlardır... :-\

Çok genel bir soru olmuş hayat gerçekten seçimlerden ibaret şuanda sahip olduklarımı seçtğime göre sahip olamdıklarımı kaybetmişimdir demekki diye genel bir cevap veriyorum bende :)

Seçeceğimiz şeyler belirtilmemiş eğitim,iş,evlilik,sevgili,mutluluk,başarı,sağlık,para,kariyer mi vs...
Ama genel olarak  düşünürsek;öncelikle kendimi bilmek,tanımak isterim ki beni neyin mutlu edeceğine karar vereyim
Hayat ben nefes aldığım sürece var,zaman kısıtlı ve buyüzden değerli,birey olarak kendimce değerliyim ve önemliyim.Kendimi mutlu hissedebilecek,ruhani doyuma sevkettirebilecek  seçimlerden yanayım

Ebru nunda dedii gibi çok genel bi soru olmuş.Ben sorudan anlamadm ve direk cevaplayan arkadaşlar neye göre cevap verdi bilmek istiyorum ???

Batusch' Alıntı:
''Hayat seçimlerden ibaretse ve birini seçtiğinizde diğerlerini kaybediyorsanız, siz neyi seçerdiniz?''

Hayatın sadece seçimlerden ibaret olduğunu düşünmüyorum..
Değişkenlikler olmazsa yaşam sıkıcı olur ve anlamını yitirir..
Dolayısıyla seçimle gelen geçimle gider(miş).(:

Seçenekler yok ki. Muallakta bir soru bu. Belki de ben soruya fransa bavyerası'ndan ses vermişimdir... Sağlık olsun.
Dipnot: Cevaplayanlar da olmuş vesselam. Kahrol emi Korsan...

Geri