selamun aleyküm

• Konbuyu başlatan Beyaz_Gül
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde Beyaz_Gül tarafından oluşturulan selamun aleyküm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,116 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı selamun aleyküm
Konbuyu başlatan Beyaz_Gül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan olası
B

Beyaz_Gül

Kullanıcı
6 Mar 2012
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
Selamun aleyküm kardeslerim ben ayse. Almanyada yasiyorum aslen kayserliyim. 20 yasindayim. bende kendime güven eksikligi var ne yapmam lazim hic bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

selam ve dua ile

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Merhaba sevgili Ayşe...
Kişisel gelişimle ilgili güzel konuların olduğu çok seviyeli bir ortamdasın...
Bizi facebook sayfasındanda takip edebilirsin ...ÇOk yararlı olacağından emin olabilirsin...
Türküye'den Almanya'ya  selamlar...

http://www.facebook.com/kg.kendinigelistir

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
aleyküm selam ayşe önce hemşerin olarak sana hoş geldin diyorum güven konusunda sana nasl yardımcı olabiliriz acba biraz açarmısın

B

Beyaz_Gül

Kullanıcı
6 Mar 2012
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
eyvallah hemserim Ben suan aöl de okuyorum ve evde canim SIKILYOR ve bir ise girmek istiyorum ama istiyormuyum bilmiyorum yapamazsam diye korkuyorum kendime güvenemiyorum hem is hemde acik ögretim

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
bence hiç korkma  yapabilirsin çünkü ben örgün okumama rağmen bir çok aktiviteye katııyorum ve çalışmayı isteyip başaracağımada inancım tam çünkü olay istemede bitiyor bence güvenden çok isteyip istemediğin üzerinde kafa yorman gerek bu arada hangi bölüm ve kayserinin neresinden

B

Beyaz_Gül

Kullanıcı
6 Mar 2012
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
ben almanyda yasiyorum acik ögretim lisesini okuyorum uzaktan. Meslek olarakta bir magzada calismak istiyorum insALLAH

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
hıııım anladım meslek olarak işletme filan uygun olabilir o zaman