Merhaba sevgili Ayşe... Kişisel gelişimle ilgili güzel konuların olduğu çok seviyeli bir ortamdasın... Bizi facebook sayfasındanda takip edebilirsin ...ÇOk yararlı olacağından emin olabilirsin... Türküye'den Almanya'ya selamlar...
eyvallah hemserim Ben suan aöl de okuyorum ve evde canim SIKILYOR ve bir ise girmek istiyorum ama istiyormuyum bilmiyorum yapamazsam diye korkuyorum kendime güvenemiyorum hem is hemde acik ögretim
bence hiç korkma yapabilirsin çünkü ben örgün okumama rağmen bir çok aktiviteye katııyorum ve çalışmayı isteyip başaracağımada inancım tam çünkü olay istemede bitiyor bence güvenden çok isteyip istemediğin üzerinde kafa yorman gerek bu arada hangi bölüm ve kayserinin neresinden
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.