Selamun Aleyküm

• Konbuyu başlatan T4YFUNTT
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde T4YFUNTT tarafından oluşturulan Selamun Aleyküm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,088 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Selamun Aleyküm
Konbuyu başlatan T4YFUNTT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan T4YFUNTT
T4YFUNTT

T4YFUNTT

Kullanıcı
29 Kas 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
site çok hoşuma gitti gerçekten güzel bir içeriğe sahip bir site en çokta begendim bölüm araştırma ve ilgiç olaylar bölümü sadece güncellenmesi lazım neyse tanışalım :)

adım tayfun 22 yaşında dışım genç ama duygularım yaşlanmış bir durumda :) aslen kastamonluyum ama dogma büyüme istanbulda yaşıyorum meslegim yazılım ve veritabanı uzmanıyım zamanla tanışırız bu kadar yeterli olucaktır sanırım

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili T4YFUNTT..
Daha yolun başındasın..Duygular yaşlanmaz ..Ama bu yaşlarda gençler nedense biraz karamsarlaşır...25'inden sonra normale dönmeye başlar hayata daha bir bağlanırsınız... Kastamonu bizim ilçeye çok yakın hemşehri sayılırız ...
Demek yazılımcısın.?Oğlumumda Yazılım-Web Tasarım-Reklamcılıkla uğraşıyor..
Seni aramızda görmek güzeldi..Hoşgeldin...

T4YFUNTT

T4YFUNTT

Kullanıcı
29 Kas 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt üstad Allah razı olsun hoşbulduk bakalım bu karamsarlıgım inşAllah ilerde düzelir evet yazılım ve veritabanı uzmanıyım eğitimimi bilgeadam'da tamamladım
Selametle

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili T4YFUNTT..
Helede bilgisayara ekmek-su kadar gereksinim duyulan günümüzde.. Ne güzel şimiden uzman olduğun bir işin var...
Crt ablan, sizlerin karamsarlığa kapılmadan hep dinamik olmanızı ve umutlarınızı yitirmemenizi istiyor..
Herşey gönlünce olsun...Sonsuz başarılar diliyorum...

T4YFUNTT

T4YFUNTT

Kullanıcı
29 Kas 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt abla Allah razı olsun sizden bilgisayar insanlıga bahsedilmiş büyük bir nimettir tabi nasıl kullanmasını bilirsen iyi yanıda var kötü yanlarıda var ama gençlik hep kötü yanını seviyor mesela bıcakta öyle adam öldürür fakat evin mutfagın vazgeçilmez bir aletidir dediğim gibi nasıl kullandıgın önemli benim ögrenci arkadaşlarım var adamlar bilgisayardan para kazanıyor nasıl dicek olursanız google adense reklam işi çok güzel getirisi var malum ögrenci adam çok para olmasada akmasada damlıyor

Vesselam...

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldin ruhu yorgun genç arkadaş :)