Selamlar

• Konbuyu başlatan Charles Manson
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde Charles Manson tarafından oluşturulan Selamlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,392 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Selamlar
Konbuyu başlatan Charles Manson
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baldassare
C

Charles Manson

Kullanıcı
29 Ağu 2011
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Adım efecan 19 yaşındayım yarışmaya Ankaradan katılıyorum. Bu siteyi keşfettiğim iyi oldu gerçekten çok harika bir site, kişisel gelişim hakkında bi çok kitap okudum. Yazarlar arasında Mümin Sekman, Doğan Cüceloğlu, Dr. Richard Carlson ve daha bi çok yazarların kitabını okumuşluğum oldu, Mesleki açık öğretim lisesi Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Bilgisayara sevgim 7 yaşından beri vardır, küçükken bi anımı anlatmak isterim :) 7 yaşındayken benim henüz bilgisayarım yoktu alıcak paramız yoktu açıkçası hergün arkadaşımın evine gider bilgisayarını incelerdim saatlerce... hayattan tek sıkılmadığım şey bilgisayardır benim için bilgisayar programcılığından ziyade yazılım mühendisi falan olup kendimi geliştirmek sonrada güzel bir şirkette çalışmak istiyorum Allah nasip ederse, ülke sorunlarıyla ilgilenmeyide çok severim ayrıca haberleri gazeteleri okurum kitap okuduğum kadar hiç bir partiyi tutmam vatansever ulusalcı bi yapım vardır. Neyse fazla uzatmaya gerek yok yeniden burada olduğum için çok mutluyum :) he bu arada herkesin zafer bayramını ve ramazan bayramını kutlarım...

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldin Efecan
Anladığım kadarı ile kendini geliştirmeye çalışan,bilinçli bir insansın
Umarım bilgisayara olan ilgin,hayat boyu  severek çalışabileceğin ve geçimini sağlayabilecek bir iş imkanı sağlar
Ancak sevmek yetmiyor,ideallerine ulaşabilmen için çaba sarfetmen gerekiyor
Okul veya özel kurslarla eğitimini alarak kendini eğitmelisin
Dilerim ideallerine ulaşırsın Ve;
Seninde Zafer Bayramını ve Ramazan Bayramını kutlarım,bayrakları asmayı unutmayalım ;)