D
douleur
Kullanıcı
Adım Pınar, kendimi yazarak ve konuşarak ifade etmekte aslında zorlanırım ama yine de foruma üye olmadan edemedim. Açıkçası biraz yardıma ihtiyacım var. Konu şu: 25 yaşındayım ve bir bölüm bitirdim fakat çalışmaya başladıktan sonra işimi hiç sevmediğimi farkettim. Bu resmen can sıkıcı olmaya başlamıştı. Ofise kapanıp bilgisayar başında on saat çalışmak bana göre değildi. Geçmiş hayatımda resim konusunda yetenekli olduğumu söyleyen bilirkişiler olmuştu, bir anda aldığım bir karar ile güzel sanatlara hazırlanmaya başladım. Kurs hocamın övgülerini aldım ama tatmin olmadım. Birçok güzel sanatlar hocasına işlerimi gösterdim, hepsi "geleceğin parlak, çok yeteneklisin" tarzında yorumlar yapınca ikna oldum. Beş aydır kursa gidiyorum. Hedefim büyük. Mimar Sinan GSF'si resim bölümü istiyorum. Bunun için orta derece azimle çalışıyorum ve fakat ara sıra motivasyona ihtiyaç duyuyorum. O olmadan devam edemiyorum. Çok kötü bir zaaf. Şu an için kazanabilecek seviyede olduğumu söyleseler bile kurs hocalarım ben herzamanki şüpheciliğim ve güvensizliğimle buna inanmıyorum. Olumsuz düşünceler motivasyonumu etkiliyor, burada alıntı paylaşımlar var ancak ben herhangi biriyle sohbet ederek daha kolay motive oluyorum. Düşünceleriniz, önerileriniz bu nedenle benim için çok önemli. Bu upuzun yazıyı okuyup bana yardımcı olacak ya da en azından selam verecek herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım