Selam... Özgür abi ve diğer arkadaşlara ..

• Konbuyu başlatan Emre Y
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde Emre Y tarafından oluşturulan Selam... Özgür abi ve diğer arkadaşlara .. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,393 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Selam... Özgür abi ve diğer arkadaşlara ..
Konbuyu başlatan Emre Y
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre Y
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Emre Y

Selam Özgr abi  :D sonunda bulabildik seni ya  :-[ Kalbimide kapatmışsın zaten  :'(

Herkeze selam arkadaşlar  8)

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
SELAM
hoşgeldin :)

E

Emre Y

Hoş bulduk.Abi tamam girebiliyorum  ::) teşekkürler extra bilgi için.  :-[

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldiniz :)

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Özgür Abi'ne özel selam ha  :)  ::)

Hoşgeldin, keyifli paylaşımlar diliyorum...  ;)

E

Emre Y

Flamingo' Alıntı:
Özgür Abi'ne özel selam ha  :)  ::)

Hoşgeldin, keyifli paylaşımlar diliyorum...  ;)
tabi  :D onun ayrıcalığı var bende  ??? ama herkeze selam dedik ardından demi  ;D kızılacak birşey yok yani  :p

E

Emre Y

Sen kendini ne sanıyorsun be?Soytarı bilgisayarcımısın sen ! Geldin iki dakkada düzenimizi bozdun.Defol git formumuzdan!
arkadaşlar yapmayın böyle lütfen.Bigisayar konusunda 'Herkezden iyiyim' demedim.Bilgisayar üzerine kimseylede tartışmadım.Bildiğim neyse onu paylaştım sizlerle.Madem (daha doğrusu bu özel mesajı atan kişinin) sizin düşünceniz bu noktaya kadar geldi.'Formumuzdan defol' diye bir kelime kullanabiliyorsun.Sana sadece teşekkür ediyorum.

Aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.Özgür abi ve diğer çalışan Yönetici arkadaşlara başarlar dilerim.Diğer yeni katılan üye arkadaşlarıma Hoş geldin diler eski üyelerede iyi paylaşımlar dilerim.

Esen kalın ..  Aranızdan ayrılıyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...