ATATÜRKÇÜ bir öğretmen çocuğu olmanın gururunu taşıyor.. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere babam ve tüm öğretmenlerimizi saygı ile selamlıyorum.. Selam olsun çağdaş yaşamın aydın neferleri..
Sevgili Prenses Bu günün önemini kavrayabilmiş duyarlı bir genç olman gerçekten sevindiriciydi.. Güzel yorumların için teşekkür ediyor.. Yakmış olduğun meşale hiç sönmesin istiyorum.. Başarılar
Sevgili Prenses Bu günün önemini kavrayabilmiş duyarlı bir genç olman gerçekten sevindiriciydi.. Güzel yorumların için teşekkür ediyor.. Yakmış olduğun meşale hiç sönmesin istiyorum.. Başarılar
Teşekkür ediyorum Bir zamanlar öğretmenlik hayalim vardı ama karar değişikliğinden ve bazı nedenlerden ötürü vazgeçtim.ancak hep aklımın bir köşesinde bu kutsal meslek var... Tüm gençlerin yolu aydın ve açık olsun...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.