selam herkese..

• Konbuyu başlatan choppcas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde choppcas tarafından oluşturulan selam herkese.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,972 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı selam herkese..
Konbuyu başlatan choppcas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan shrewd_ua
C

choppcas

Kullanıcı
3 Kas 2010
En iyi cevaplar
0
0
:alkis Aranıza yeni katılan bir çömez olarak sizlerle olmaktan mutluyum :)Hep beraber daha iyi günlere...

A

asude1453

Kullanıcı
4 Kas 2010
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Herkese merhaba insanın kendini gelişmesinin yaşı olmadığını düşünüyorum.Başta biz kendimiz için bir şeyleri yapmayı başarırsak çocuklarımız ve ailemizde bunu kendi içlerinde başarabilirler diye düşünüyorum.

C

choppcas

Kullanıcı
3 Kas 2010
En iyi cevaplar
0
0
Yani sonuçta gelişim sonu olmayan bir durum, ancak ölünce sona erer, o yuzden insan kendini devamlı geliştirmeli, yenilemeli, ve daha iyisi için kendini zorlamalıdır.Yoksa olduğu yerde duracatır.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
asude1453' Alıntı:
Herkese merhaba insanın kendini gelişmesinin yaşı olmadığını düşünüyorum.Başta biz kendimiz için bir şeyleri yapmayı başarırsak çocuklarımız ve ailemizde bunu kendi içlerinde başarabilirler diye düşünüyorum.
Hoşgeldin gelişmeye;)

S

sarmut

Kullanıcı
31 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
merhaba
uzun zamandır ben de burayı terketmısıtım .
ama o kadar anlamlı yazılar - bılgıler ve duymak ıstedıgımız gormek ve anlamak ıstedıgımız daha cok sey var kı paylastıkca karmasalarımız azar azar son bulacak dılerım .
aramıza hos geldın :)