Sarhoş Kadını Raylara Iten Hayalet(mi) !!! [Video]

• Konbuyu başlatan Emre Y
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde Emre Y tarafından oluşturulan Sarhoş Kadını Raylara Iten Hayalet(mi) !!! [Video] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,992 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Sarhoş Kadını Raylara Iten Hayalet(mi) !!! [Video]
Konbuyu başlatan Emre Y
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan serdal35
E

Emre Y

Bu haberi bir çoğunuz görmüşsünüzdür. Metrodaki sarhoş bir kadın tren geldiği sırada kendini rayların attımıştı. Fakat niye atladı ? Aslında atlamadı çünkü onu bir hayalet(mi) itti. :-\

İnsanın pek inanası gelmiyor ama şu kesin bir kanıttırki vidyo da herhangi bir editleme olmamış. Metrodaki güvenlik kamerasının kayıtı ve gerçek. :eek: Ben hayaleti(mi)? kadının içinden geçiyor ve sonra kadın raylara atlıyor. :eek:

Vidyonun 00:07 - 00:08 saniylerine bakın işte hayalet(mi) ! ::)

BURDAN İZLE

Kaynak : Milliyet

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
aynen bu videoyu izlemiştim ama hayalet olayı gözüme çarpmamıştı... ilginç ama bence kollarını metronun önünde sallayan adam daha ilginç  :D adam metroyu durdurucam diye neredeyse gidiyordu yaa...

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Enteresan,inanması güç bir olay ::)

H

hurigül

Kullanıcı
13 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
Gercekten Cok ilginc , kadin sanki birileri tarafindan ittiriliyor ..
Kimbilir belkide , Allaha ayan bize karanlik ve yine bizim isimlendiremiyecegimiz bazi yaratiklarin isi'de olabilir... ;) :)

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
kadın sarhoş zaten hayalet olayına inanmıyorum....

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
hurigül' Alıntı:
Gercekten Cok ilginc , kadin sanki birileri tarafindan ittiriliyor ..
Kimbilir belkide , Allaha ayan bize karanlik ve yine bizim isimlendiremiyecegimiz bazi yaratiklarin isi'de olabilir... ;) :)

Varmı öyle bi'şey hangi yaratıklarmış abakim? : (((

Evet haberlerde bende izlemiştim..
(ABD'nin Boston şehrinde)Sarhoş olduğu belirtilen kadın, sigara izmaritini atıp söndürmeye çalışırken, dengesini kaybederek metro istasyonunda rayların üzerine düştüğü belirtilmişti.
Kadın istasyondaki yolcuların çabasıyla ölümden döndü ama her zaman bu kadar şanslı olunmayabilir..
Bir insan (kendini kaybedecek derecede) neden içki içer sadece kendisine değil çevresine de zarar verdiğinin farkına varmaz anlayabilmiş değilim ?
(İçki konusunda edebiyat yapcak değilim.. bilirimki bağımlısı çok fazladır.
İnsan iradesi  uyuşturucu içecek ve madddelere teslim olduğu taktirde sonuç onur kırıcıdır ..!)

S

serdal35

Kullanıcı
14 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
bencede sarhoş olduğu için düşmüştür kesin hayalet tarafından itilmek işin espirili tarafı olabilir sadece