Salaklığın Tarihçesi:))

  • Konbuyu başlatan Safari
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde Safari tarafından oluşturulan Salaklığın Tarihçesi:)) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,729 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Salaklığın Tarihçesi:))
Konbuyu başlatan Safari
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan lilaslmn
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
*Arizonalı bir adam kelepçelerle oynarken kendini kelepçeledi ve anahtarı bulamadı... Kendisini kurtarmak için çilingir çağırmak yerine  polisi arayınca başı belaya girdi... Onu kelepçeden kurtaran polisler, ödenmemiş bir kefalet borcu bulunduğunu belirleyince onu yeniden kelepçelediler...

* Gillette şirketi 1902 yılında güvenli jilet satmaya başladığında  yüzlerce erkek satın aldı... Sonra da bu jiletlerin sakallarını  kesmediğini  söyleyerek onları çöpe attılar... Gillette yetkilileri, mutsuz  müşterilerin tıraş olmadan önce jiletin sarıldığı kağıdı çıkarmadıklarını  fark ettiler...

* Chevrolet, yeni model arabası için "Nova" ismini buldu ama sonra arabayı Latin Amerika da satamayacakları
anlaşıldı... Çünkü "Nova", İspanyolca da "gitmez" anlamına geliyordu...

* 1932 yılında Los Angeles olimpiyatlarında Fransız atlet Jules  Noel in disk atmada kırdığı olimpiyat rekoru sayılmadı... Çünkü atışı izlemesi gereken bütün hakemler, sırıkla yüksek atlama yarışmasını izlemek için arkalarını dönmüşlerdi...

* 1840 da ABD başkanlığına seçilen William Henry Harrison, çok soğuk bir günde Washington da açık havada düzenlenen göreve başlama  töreninde şapka ve palto giymeyi reddederek yaptığı uzun konuşma sonucu zatürre
oldu... Yeni başkan sadece bir ay görev yaptıktan sonra öldü...

* Meksika daki bir sağlıklı yaşam merkezinin sahibi, vasiyetine mezarlığın sigara içilmeyen bölümünde gömülmek istediğini ısrarla ekletmeye çalıştı.
 
P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
hım.. biliyorum ben bunları yaa çok salakça gerçekten ;D
 
K

karatas_ezgi

Kullanıcı
28 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
bence saflık,salaklık biraz kötü oluyor
 
H

hayal_12

Güzel salaklıklar demiştik di mi 'safari' kardeşim.. :) Bak ben Daraların şerinden katılıyom şimdi.. Selamlarımla kardeşim...
 
H

hayal_12

Güzel güzel.. İnanmayacaksın ama biraz önce o standların önünden geçtim.. Durum aynen devam ediyor...   :)
 
S

senarist081

Bir inşaat işçisi, Arkansas'taki bir marketi soyduktan kısa süre sonra yakalandı. Çünkü adam, soygun sırasında önünde ismi yazan bir şapka takmıştı.

***
Arizonalı bir adam, kelepçelerle oynarken kendini kelepçeledi ve anahtarı bulamadı. Kendisini kurtarmak için çilingir çağırmak yerine polisi arayınca başı belaya girdi. Onu kelepçeden kurtaran polisler, ödenmemiş bir kefalet borcu bulunduğunu belirleyince onu yeniden kelepçeledi.

***

Bir inşaat işçisi, Arkansas'taki bir marketi soyduktan kısa süre sonra yakalandı. Çünkü adam, soygun sırasında önünde ismi yazan bir şapka takmıştı.


***

Arizonalı bir adam, kelepçelerle oynarken kendini kelepçeledi ve anahtarı bulamadı. Kendisini kurtarmak için çilingir çağırmak yerine polisi arayınca başı belaya girdi. Onu kelepçeden kurtaran polisler, ödenmemiş bir kefalet borcu bulunduğunu belirleyince onu yeniden kelepçeledi.

***

Bir banka soyguncusu, Florida'da bir veznedara şartlı tahliye kartının arkasına yazdığı soygun notunu verince yakalandı. Florida'da bir başka soyguncu ise, parmak izlerinden yakalanınca şaşırdı. Çünkü her soygunda eldiven giymeye özen göstermişti fakat yarım parmaklı golf eldiveni kullanıyordu.

***

Fransa'da gömleğindeki lekeyi çıkarmak için çamaşır makinesine bir bardak benzin koyan adam, evini havaya uçurdu.

***

Ünlü İngiliz avukat F.E. Smith, bir otobüs kazasında kolu yaralandığı için dava açan ve kolunu sadece omuz mesafesine kadar kaldırabildiğini belirten bir dolandırıcıya, kazadan önce kolunu ne kadar yükseğe kaldırabildiğini sordu. Adam kolunu başının üzerine doğru kaldırarak gösterince davayı Smith kazandı.

***

Gillette şirketi 1902 yılında güvenli jilet satmaya başladığında yüzlerce erkek satın aldı. Sonra da bu jiletlerin sakallarını kesmediğini söyleyerek onları çöpe attılar. Yetkililer, mutsuz Müşterilerin tıraş olmadan önce jiletin sarıldığı kâğıdı çıkarmadıklarını fark etti.

***

Chevrolet, yeni model arabası için "Nova" ismini buldu ama sonra arabayı Latin Amerika'da satamayacakları anlaşıldı. Çünkü "Nova", İspanyolcada "gitmez" anlamına geliyordu.

***

1897'de bir matador, boğayla bir bisiklete binerek güreşmek istedi. Bundan hiç etkilenmeyen boğa, adamı bisikletiyle birlikte duvara fırlattı.

***

1840'da ABD başkanlığına seçilen William Henry Harrison, çok soğuk bir günde Washington'da açık havada düzenlenen göreve başlama töreninde şapka ve palto giymeyi reddederek yaptığı uzun konuşma sonucu zatürree oldu. Yeni başkan sadece bir ay görev yaptıktan sonra öldü.

***

1932 yılında Los Angeles olimpiyatlarında Fransız atlet Jules Noel'in disk atmada kırdığı olimpiyat rekoru sayılmadı. Çünkü atışı izlemesi gereken bütün hakemler, sırıkla yüksek atlama yarışmasını izlemek için arkalarını dönmüşlerdi.

***

1962'de Marine 1 adlı füze, rotayı belirleyen bilgisayar programında bir işaretinin yanlışı yere konulması yüzünden rotasından çıkınca, dünyaya çarpmaması için havaya uçuruldu. Bu operasyon 18,5 milyon dolara mal oldu.

***

1971'de toprak kaymalarını incelemek isteyen Japon bilim adamları, büyük bir yağmur fırtınası efekti oluşturmak için bir tepeyi yangın hortumlarıyla suladı. Bu yüzden tepenin çökmesi sonucu meydana gelen heyelanda, dört bilim adamıyla 11 izleyici hayatını kaybetti.

***

1985'de New Orleanslı cankurtaranlar, o yıl şehrin havuzlarında kimsenin boğulmamasını kutlamak için bir parti verdi. Partide konuklardan biri boğuldu.

***

Ünlü oyun yazarı Tennessee Williams, 71 yaşında burun spreyi sıkmak için başını arkaya yatırdığında, ağzına düşen sprey kapağı boğazına takılınca boğularak öldü.

***

1975'de İngiliz bir çift, televizyonda en sevdikleri programı izlerken erkek, yarım saat süren bir gülme krizi sonucu kalp krizi geçirerek öldü. Eşi, cenazeden sonra programın yapımcılarına bir mektup yazarak, kocasını hayatının son dakikalarında bu kadar mutlu ettikleri için teşekkür etti.

 

 
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
;D ;D ;D

Madem kafan çalışmıyor niye soygun yapıyorsun kardeşim yaa:)))
 
Üst