Saniyenin ielrlemesi harikaymış.
Ne ilginç bilgiler gerçekten.
Ben doğduğumda Cemal Gürsel Cumhurbaşkanı... hey gidi günler, doğumuma neden olan insandır kendileri, yıllar sonra annem hamile kalınca beni doğurmak istememiş ama aynı günlerde kendisi Yardım Sevenler Derneği Başkanı ve Cemal Gürsel Dernek Balosunun şeref konuğu. Tesadüf bu ya...
annem Cumhurbaşkanı'nın yanına geldiğinde hamilelikten kaynaklı bir baygınlık geçiriyor ve Cemal Gürsel koltuğuna oturtuyor annemi.
İlk oturduğum koltuklardan birisi yani annemle beraber...
İşte ordan burdan, annem yaşım ilerledi Paşam, aslında düşünmediğimiz bebek derken, Cemal Gürsel, sözünü kesiyor ve, "mutlaka doğur bu bebeği, adını Zeynep koy..." diyor. Eh emir büyük yerden.
Offf offf nerden nereye
Burada çoğunuz belki Gürsel'i bilmezsiniz bile, bu da ayrı tabi
)
Anılarımı tazeledim yav...
Burcunuza göre internet alışkanlıkların; En gıcık burçtur kendileri. Çünkü photoshopu kapanmaz varsa yoksa resim çizim onun bunun resmini düzelteyim. Bir kez dedik ya Teraziler el hünerleriyle meşhurdur diye illa cıvığını çıkartırlar. Forumlarda enttellektüel sohbetlere dalıp hayatın gerçekliğinin sanal oluşundan bahsedip enteresan bir felsefeye dalarlar. Bunları genelde şiir sitelerinde resim sitelerinde yorum yaparken görülür. feci derecede yeteneklilerdir.
Aha
Gıcığım valla, yalan yok.