G
Gül46
Kullanıcı
SADAKAT ROLLERİ
• Arkadaş, kendimize inancımızın bittiği anda bile bize inanan kişidir.
AYAK İZLERİ
• Birisinin hayatımıza girmesi ve çıkması çok kısa sürede olabilir, fakat kalbimizde ömür boyu kalacak ayak izleri bırakır.
KUTSAL GÜÇ
• Beni BEN OLDUĞUM İÇİN benden çok seven bir güç vardır. KUTSAL GÜÇ benim kim olduğumu tam olarak biliyor.
SADAKAT
• Sadakat; harekete ilham olmalıdır.
• Sadakat; inanmak, denemek ya da ummak değildir.
• Sadakat tahammülü güçlendirir.
• Sadakat iş bitiriciler ortaya çıkarır.
• Sadakat itaattir.
• Sadakat sabır üretir.
BAĞLILIK
• Değişim için bağlılık, büyüme için ise çok daha büyük bir bağlılık gerekir.
SAYGI
• Kendinize kişisel saygıya layık görerek davranın ve başkalarının da bu şekilde davranmasını sağlayın.
• Sezgi, açıklanamayan bir ruhsal yetenektir ve sadece yol gösterir.
SEZGİ
• K - Kendinizi
• O - Olumsuz
• D - Düşüncelerden
• K - Kurtarın
KOD:K
KONTROL
• İki şey üzerinde tam egemenlik, otorite ve kontrole sahip olabilirsiniz, AĞZINIZ ve BEYNİNİZ.
SABIR
• Sabrın anahtarı, neye ihtiyacınız olduğunu çok iyi bilen büyük güce inanmanızdır. Bu büyük güç her şeyi tam zamanında kutsalca ortaya çıkaracaktır.
LÜTUF
• Bildiğiniz şeylerle başkalarına yardım edin, çünkü bu şeyleri siz de O’nun lütfu sayesinde öğrendiniz.
HAYAT:
• Çözülecek bir gizem
• Yürünecek bir yol
• Katlanılacak bir acı
• Görülecek güzellik
• Gülünecek şaka
• Koklanacak çiçek
• Tadılacak bir eğlence
• Yakılacak mum
• Açılacak bir hediye
• Verilecek bir aşk
• Gidilecek bir sonsuz
• Aydınlanılacak bir ışıktır
RUH
• Ruh aralıksız olarak çalışır. Bırakın gitsin ve size her gün ve her şekilde rehberlik etsin.
DOSTLAR
• Dostlar öyle müstesna kişilerdir ki: “Nasılsın?” diye sorduktan sonra cevabımızı duymayı beklerler.
• Kendi kendinize söylediğiniz ve size söylenen yalanlardan kurtulun.
KURTULMAK
• Bu size bugün ilham verecek sadece küçük bir şey. Güzel bir gün için lütfunuza güvenin ve huzurlu birisi olduğunuzu hatırlat