rus atasözü

• Konbuyu başlatan musta67
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde musta67 tarafından oluşturulan rus atasözü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,453 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı rus atasözü
Konbuyu başlatan musta67
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Paranın olduğu yerde  kalleşlik vardır.
İnsan eliyle yapılmış para yine insan olmak üzere çook şeyi vede insani değerleri satın alır.
  Paranın  her kapıyı açtığını savunuyorum ama
  Yine de "onur" ile "para" arasındaki dengeyi sağlayabilmek zor olsa bile  bunu başarabilmek enn güzelidir diyorum..

Karı koca bir barda oturuyorlar, önlerindeki içkilerini yudumlarken bardan içeri hoş bir hatun girer. Bizimkilerin yanına yaklaşıp adama sarılarak yanağından öper. Yanındaki karısına aldırmadan:
- Nasılsın hayatım, epey oldu görüşemedik... Diyerek ileride bir masaya gidip oturur.
Adamın karısı şaşkındır, dayanamayarak kocasına sorar:
- Kim bu kadın?
Adam sakin bir sesle yanıtlar:
- Metresim!
Kadın yanıtı duyunca çıldırır.
- Ne! Derhal boşanıyoruz! Sen ne şerefsiz adammışsın. Bir de utanmadan metresim diyorsun. Her şey bitti hemen boşanıyoruz!
Adam gayet sakin sıralamaya başlar:
- Ne yani sevgilim Etiler'deki dubleksi, Akmerkez'deki daireyi, Bodrum'daki tripleksi, 24 metre yatı, altındaki son model jeeple spor arabayı, bütün bunları bırakıp benden ayrılmak mı istiyorsun?
Kadın sakinleşir ve çevresine bakmaya başlar. Biraz ileride bir çift dikkatini çeker, kocasına sorar:
- Şurada oturan bizim Suat değil mi?
Kocası yanıtlar:
- Evet
- Peki yanındaki kim?
Kocası gayet soğukkanlı:
- Metresi...
Kadın bir duralar hemen arkasından yapıştırır:
- Aaaa! Bizimkisi daha güzel valla!.

**

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Aaaa! Bizimkisi daha güzel valla!.
Konuya uygun güzel bir hikaye olmuş crt :)
Bu hikaye paranın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.
Tabi tüm bayanlar bu şekilde değil,yanlış lanse edilmeyelim ;)
Teşekkürler

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ebru' Alıntı:
Konuya uygun güzel bir hikaye olmuş crt :)
Bu hikaye paranın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.
Tabi tüm bayanlar bu şekilde değil,yanlış lanse edilmeyelim ;)
Teşekkürler
Ebru : )
Eğer işin içerisinde "para" varsa inan kadın- erkek farketmiyor akan sular duruyor..

Video

http://webtv.hurriyet.com.tr/?cid=1&vid=266

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Cok üzüldüm bu yaklasimlara.. Kullanmak, kullanilmak, bilerek susmak, cikarlara gore hareket etmek,..vs. Hepsi bir anda gecti aklimdan.

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
**
sesli okudum annemle öldük gülmekten  ;D şaka bir yana gerçekten paranın bu derece güçlü olduğu bir dünyada yaşamak... umarım bir gün herkes yapılan hataların farkına varır...''
''Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak (kızılderili atasözü).''

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ahh bu para yok mu kimilerini ağlatır kimililerini de işte böyle güldürürmüş : (