Reklam Konusu: Çikolata :)

• Konbuyu başlatan dideM
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde dideM tarafından oluşturulan Reklam Konusu: Çikolata :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,232 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Reklam Konusu: Çikolata :)
Konbuyu başlatan dideM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan derman86
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Arkadaşlar,

Sizden bir çikolata reklamı yapmanız isteniyor. Fakat reklamınız televizyonda değil radyoda yayınlanacak, yani görüntüsüz. Reklamını yaptığınız çikolatanın dikkat çekmesi için hangi cümleleri kullanırsınız? Reklamınızın dikkat çekmesi için başlangıcı nasıl yaparsınız? Fona ne tür bir müzik seçersiniz?

Yanlış anlaşılmasın, reklamcı değilim, fikir çalmıyorum.:) Sadece yaratıcılığımız nereye kadar onu merak ettim.

Bu arada çikolatayı seçmemin amacı da hemen hemen herkesin sevdiği birşey olmasıdır. Kolay kolay kimse hayır diyemez. :)

Z

zamansizyagmur01

Kullanıcı
14 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
çikolata ambalajının sesi,alo bir nescafe lütfen,ayrıca iş ortamı yani klavye tusu telefon sesi falan gelecek,sonra bardaktaki kaşıgın karıstırılma sesi,ardından çikolatayı ısıracak iş ortamı aniden yerini rock müzige cevirecek..solagın(x çikolata ortamı sıkma x yemekten bıkma,(ne oluyor orda(müdür)

Ö

ölüdeniz

Ağam yorum daha sizin, bizim çukulatadan elham haberiniz yok galiba adamlar öyle bir yapmışlarki elinide beraberinde yersin  :D

D

derman86

Kullanıcı
2 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
hımmmmmmm çıtır çıtır bir ses kramelli demesi benim için yeterli aslında