'Recep İvedik 3'de çekilecek

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan 'Recep İvedik 3'de çekilecek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,483 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı 'Recep İvedik 3'de çekilecek
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
'Recep İvedik 3'de çekilecek

Şahan Gökbakar "Recep İvedik 2" den sonra 3. versiyonunu çekmeye kararlı olduğunu açıkladı.

Recep İvedik Karakteriyle vizyona gelen Şahan Gökbakar Recep İvedik 2 den sonra 3. versiyonunu çekmeye kararlı olduğunu açıkladı..

Kesin kararlı olduğunu dile getiren Şahan “Herkes görecek. Rekor nasıl kırılırmış” dedi.

Tahminen ikinci sinema filminden bir yıl sonra üçüncüsünü çekmeyi düşündüğünü dile getiren Şahan 6 milyon izlenme beklediğini söyledi.

Süperonline

S

spiritualsigns

çekilsin tabi... eleştirmenlere inat 10 a kadar yolu var... adam bizi güldürüyor.. varsın izleyenlerin IQ su eksilerde olsun... hatta bir parça güldürebiliyorsa beni gerizekalı denilmesine razıyım....

K

karagün

Harun' Alıntı:
Durun ya daha ben 2 yi izlemedim :)
Aman ha mutlaka izleyin diyemiyorum ama
Neyazı ki ben ikisini de izleme şerefine nail oldum : )
"Recep İvedik Filmi "topluma nasıl bir sosyal ileti vermiştide bir ikincisi çekilip gösterime girdi ,bu kadar çok izlendi ..
Bir üçüncüsü tekrar çekiliyor hala anlayabilmiş değilim?
Bu film hakkında tek söyleyebileceğim ,
"Recep İvedik " filmini izlerken kaba ,seviyesiz ve kalitesiz espirilere kahkahalarla gülüyor (tabii bende dahil) belkide ağlanacak halimizi gizlemeye çalışıyorduk.
Sonuç itibari ile ben bu filmi komediden çok kişilerin psikolojik bozukluğun dışa vurumu olarak değerlendiriyorum.
Birincisini izlerken hayal kırıklığına uğramış çok sinirlenmiştim..
İkincisinde artık temkinliydim: )
Hiç bir tepki vermeden öylesine izledim ve çok eğlendim.
Belki de toplum olarak hepimiz çıldırmış durumdayızya böyle saçmalıklarla stres atıyoruz o kadar..
Emeğe saygılıyımdır artık üçüncüsünüde (çaresiz) izlemezsem olmazzzz...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Recep ivedik,filmi diyemiyorum,komik olmaya çalışılmış bir çekime düşüncelerimi bir çok yerde yazdım,3. filmi için yorum yapacak ne halim,ne dermanım kaldı...
İzlenir mi derseniz,kesinlikle yine gişe yapar...Özellikle bu kriz döneminde insanların amaçsız,şaçmada olsa gülmeye ihtiyaçları varken...

Ayrıca,karagün düşüncelerimin yorumunu yaptıgın için de teşekkürler.. ;) söyleyecek tek bir söz yok üstüne...İzler miyim? sanırım izlerim  ;D Ama sinemada değil!