PRATÍK OLMAK : PSÍKOLOK VE BERDUS FARKI :))

• Konbuyu başlatan hurigül
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde hurigül tarafından oluşturulan PRATÍK OLMAK : PSÍKOLOK VE BERDUS FARKI :)) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,529 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı PRATÍK OLMAK : PSÍKOLOK VE BERDUS FARKI :))
Konbuyu başlatan hurigül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hırslı.28
H

hurigül

Kullanıcı
13 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
PRATİK OLMAK (:)PSİKOLOG VE BERDUŞ FARKI

Psikoloğa başvuran adam adam :
“Geceleri uyuyamıyorum efendim, devamlı yatağın altında biri var gibi geliyor. Yatağın altına girip orada uyumayı deniyorum. Bu defa da yatağın üstünde biri var gibi geliyor…..”
Psikolog :
“Hallederiz bu saplantıyı!” Demiş doktor,
“Bana haftada iki kere geleceksiniz. 6 aylık bir tedavi sonunda sizi iyileştireceğimi umuyorum” Adam hemen sormuş:
“Her viziteye ne kadar ödeyeceğim?” Psikolog:
“100 YTL!” Adam gitmiş, gidiş o gidiş……. Doktor birkaç ay sonra adama sokakta rastlamış ve sormuş:
“Ne oldu hastalığınız?” Adam:
“2,5 YTL’ye hallettim….” Doktor:
“Nasıl oldu?” Adam:
“Sizden çıktıktan sonra yolda bir berduşa rastladım. Ona hastalığımı anlattım.’Karyolanın ayaklarını kes!’ dedi. Kestim, mesele halloldu!” :))

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Evet gerçekten büyük bir fark: Biri sorunu tamamen ortadan kaldırmak, diğeri ise sadece o sorunu, o an itibariyle çözmek için söylenmiş. Yatağın ayaklarını kesmek adamın o yataktan kaynaklanan sorununu çözer ama yarın öbürgün evde birisi var zannedebilir. Duvarları mı kesecek o zaman, bu mu çözüm!

E

efem

Kullanıcı
7 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
hanedeyim
ben her korkudan kurtulabilineceğine inanırım hiç biir korkum yok şuan
yüksekten korkardım mesela ESKİDEN  ::)

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
psikolog dayı ekmeğinden olmus  :D

Berdus nerde bi kaç sorum olcak :)

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
dideM' Alıntı:
Evet gerçekten büyük bir fark: Biri sorunu tamamen ortadan kaldırmak, diğeri ise sadece o sorunu, o an itibariyle çözmek için söylenmiş. Yatağın ayaklarını kesmek adamın o yataktan kaynaklanan sorununu çözer ama yarın öbürgün evde birisi var zannedebilir. Duvarları mı kesecek o zaman, bu mu çözüm!
geçiçi çözümler o an için bir çıkış yolu olsa bile günün birinde tekrar patlak verir.onun için bende katılıyorum