Bunu deneme amaçlı yapıyorum.Umarım doğru olmuştur.Sayfaya yaklaşık bir yıl önce üye olmuştum fakat aktif olarak kullanmıyordum.Bugün güzelce okudum ve burdaki samimiyet beni de çekti.Bundan sonra sürekli iletişim kurmak dileğiyle !
Bhmtl Merhabalar . O kadarda düşündüm ama sesli harfleri attığın için adını tahmin edemedim Bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle bekliyoruz sohbetlerimize .
Bhmtl Merhabalar . O kadarda düşündüm ama sesli harfleri attığın için adını tahmin edemedim Bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle bekliyoruz sohbetlerimize .
Crt ablana her konuda güvenebilirsin canım ... Aramıza tekrardan hoşgeldin.. Seni sohbetlerimizde daha sık görmek istiyor öpüyorum gözlerinden.. Sevgiler
Büşracım inan bana pişman olmayacaksın ...Bunun garantisini kendi adıma ben veriyorum.CRT ablana güven gerisini merak etme sen. http://www.kendinigelistir.com'u çok sevecek ve burada çok güzel bilgiler edineceksin... Aramıza katıldığın için gerçekten şanslısın canım ..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.