POLİS AKADEMİSİNDE SORULMUŞ BİR SORU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrs.Jadem

Kullanıcı
BU SORU POLİS AKADEMİSİNDE SORULMUŞ BİR SORU

bir adam karısıyla beraber gittiği kilisede  peder in verdiği vaazı dinlerken uyuya kalıyor,rüyasında kendini fransız ihtilalinde giyotine bağlı olarak görüyor ve idam edilerEk ölüyor tam o anda adam gerçek hayattada ölüyor....
bu kısa hikayede saçma yada mantığa uyuşmayan birşey var bulmak zor olmayacaktır.kolay gelsin

Adam eşi ile kiliseye vaaz dinlemeye gitmişti,bir ara öyle uykusu geldi ki eşinin omzuna başını koyup derin bir uykuya daldı.Rüyasında kendini Fransız İhtilali'nde gördü,ihtilalciler tarafından giyotinle ölüme mahkum edilmişti.
Adam rüyasında tam giyotinin boynuna indiğini görürken bir rastlantı sonucu,eşi elindeki yelpazeyi adamın boynuna düşürdü (Hava çok sıcaktı ve adamın eşi devamlı yelpazeleniyordu.)Adam boynuna gerçekten giyotin indi sanıp korkudan ölüverdi.
Bu öyküde mantığa aykırı bir durum var, acaba ne?

Sorunun tamamı  ;)

uff ya bu soruyla kaç kere karşılaştım.hatta bi ara cevabını da bizzat kendim okumuştum.hatta geçen ay da bi dergide çıkmştı bu soru.ama her seferinde unutuyorum cevabı yaa  ;D

biliyorum sorunun içinde ama yok çıkmıyo  :D  ama bişey geldi aklıma.madem kiliseye gidiyorsun uykunu al da öyle git dmi.kilisede uyumasına izin verirler mi ki  :)

hayır doğru değil abla..

evet onunkiyle çok farklı benim ki kısa ve öz maykılın ki ise uzun ve detaylı  ;D

Neyse ya ben dayanadım şimdi o kadar merak ediyorsunuz birde yanlış üstüne yanlış olmadı yani böyle ;D

yanıt:bu yazıda mantıksız olan şey şudur;''biz o adamın rüyasında öldüğünü nerden bilelim''!  :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri