Piç Fantazi / Luke Rhinehart

• Konbuyu başlatan Optik
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde Optik tarafından oluşturulan Piç Fantazi \/ Luke Rhinehart başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,248 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Piç Fantazi \/ Luke Rhinehart
Konbuyu başlatan Optik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
O

Optik

Kullanıcı
6 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
www.tuncahmet.com

Anarşik, felsefi, çılgın ve bilinçaltınızı altüst edici bir psikolojik roman

Büyük İkiz Tanrılar Neden ile Sonuç’un, 2000 yıllık raporlarını sunmak üzere Yüce Şans Tanrısı’nın huzuruna çağrılma günü geldi çattı. Her zamanki gibi kendilerine eşlik eden büyük bir tanrılar heyeti ve dalkavuk meleklerle birlikte geldiler. Geçmiş ve Gelecek oradaydı. Ve Hipotez ile Çünkü de öyle; toplamda birkaç bin tanrı ederdi.

Elbette Şans Tanrısı’nın oğlu Whim de oradaydı ve dünyaya gitmek istiyordu.

Whim’in istediği oldu. Dünyaya geldi. Şans Tanrısı’nın piçi olarak…

Nihai Gerçek’i bulmak için babası Şans Tanrısı tarafından dünyaya gönderilen Whim çok özel bir Kızılderili çocuktur. Seks ve aşkı henüz keşfeden liseli bir futbol yıldızı ve kendilerini insanlardan saklayan bir Kızılderili kabilesinin son birkaç üyesinden biriyken Nihai Gerçek’in peşine düşer...

kitap şahsi tavsiyemdir.

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Psikolojik roman okuyacaksak ilk önce Mehmet Rauf okunmalı :)

G

gamzesakinci

Kullanıcı
24 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
yaa ben bu yazarın zar adamı okudum ama hastanelik oldum ölüyodum azkalsın.ne biçim kitapları var anlamadım gitti.ben ki bayılırım psikolojik kitaplara.hiç sıkılmam.ama bu adam insan olamaz.bilemiyorum yaniii    :D

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
gamzesakinci' Alıntı:
yaa ben bu yazarın zar adamı okudum ama hastanelik oldum ölüyodum azkalsın.ne biçim kitapları var anlamadım gitti.ben ki bayılırım psikolojik kitaplara.hiç sıkılmam.ama bu adam insan olamaz.bilemiyorum yaniii    :D
Zar Adamı bende çok okumak istiyodum da daha nasip olmadı neyi var ki kitabın?

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
zar adam kitabına şöööyle bir göz attım ve tek kelimeyle zaman kaybı ...ben hiç beğenmedim
ve de önermiyorum...bu kitapta muhtemelen onun devamı niteliğinde... okunacak daha güzel  kitaplar var  ;)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
mvö_4ever' Alıntı:
zar adam kitabına şöööyle bir göz attım ve tek kelimeyle zaman kaybı ...ben hiç beğenmedim
ve de önermiyorum...bu kitapta muhtemelen onun devamı niteliğinde... okunacak daha güzel  kitaplar var  ;)
Sende hep öle de :p Okuyim de bakalım zaman kaybı mı değil mi o zaman konuşma hakkını sahip olurum. Sen Edebiyat oyununda Crt ablamın soruna cevap ver bakim önce :D Sonra da onayla yeni soru sor :)

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sorunun cevabını bilmiyorum dolayısıyla yeni soruda soramam  ;)

üstelik zar adam kitabı gerçekten okunacak kitap değil..hele hele örnek alınacak bir kitap hiç değil...

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Beğenenler var ama.. İlginçç.. Hepsini okudun da mı böle sölüon yoksa bakıp beğenmedin mi??

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
aralardan atlayarak okudum ve yeterince fikir sahibi oldum...beğenenler olabilir tabii ki herkesin kitap zevki kendine

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Öle tabii.. Ben genede bi ara okumak isterim.. Zar atıp duruyomuş hep :)

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
evet hatta ilk zar atma deneyimini anlatayım da fikir sahibi olsun okumayı düşünenler...adam resmen zar dedi diye gitti komşusunun karısına tecavüz etti ve daha ne manyaklıklar ...şimdi sorarım sana sence sağlıklı bir kitap mı ?

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Hayatını zarlara göre şekillendiriyo sanırım.. Zaten ben klasik severim :D Ama kitabın ön yüzünde hayatınızı değiştircek bi kitap diye yazıyodu sanırım ondan dikkatimi çekmişti..

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
evet hayatını zarlara göre şekillendiriyor...bence de klasiklerden devam et bu kitap yerine O0

G

gamzesakinci

Kullanıcı
24 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
bu yazarı ve kitaplarını ömür boyunca görmek istemiyorum.bence bu adama dur demeliler.
hemen neden tiksindiğimi söyleyeyim sizlere.bu kitabı okudum sonra yorumlara baktım bide ne görüyüm;adamın hayran kitlesi varmış. bu adamı ve kitaplarını akım olarak mezhep olarak kabul etmişler. amerikanın bir eyaleti bunlarla doluymuş hayatlarını zarlara göre yönetiyorlarmış. ayrıca bu kişiler insanlara aşırı zarar vermekle kalmayıp cinayet falan da işliyorlarmış.bu kitap ön kısmında hayat değiştiren kitap yazıyor ewet ama iyi yönde değil..çünkü insan bu kitabı okumaya çalışırken bi bakıyor aaa aynılarını yapmaya başlıyorsun.engel olamıyorsun öyle birşeyki adam öyle sözler söylemişki mesela sen zar atıyorsun normal hayatta sonra farkına varıyorsun napıorum diye ama adamın sözleri gaza getiriyor gerzek adam ya nolcak...dünyada başka kitap mı kalmadı arkadaşlar okumayın sakın...ben kii psikoloji kitaplarına bayılırımama o kitaptan sonra vallahi soğudum.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kitap ve yazar hakkında olumsuz düşüncelerimiz olabilir,lütfen bunu dile getirirken üslubumuza,seçtiğimiz kelimelere dikkat edelim.

A

ahtapot

Kullanıcı
2 Kas 2010
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
zar adam ve zar adamın peşinde..ikisinide okudum ve açıkcası çok beğendim..hatta nolur zar adam 3 olsun die dua ediodum o derece  :D
bu kitabıda eminm çok güzeldr.en kısa zamnda okumayı düşünüorum ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Okurken "hadi lan"  (argo için özür dilerim) diyebileceğiniz çok durum var... Lakin hattı zatında sizi bu dünyadan bir zaman uzaklaştırabilecek bir kitap... Hatta kendinizden bile uzaklaşmanızı sağlayabilir belli olmaz.
Kısaca,son derece sağlam bir tavsiye...