Pc nin CİNSİYETİNİ ÖĞREN

• Konbuyu başlatan aykut03
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde aykut03 tarafından oluşturulan Pc nin CİNSİYETİNİ ÖĞREN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,730 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Pc nin CİNSİYETİNİ ÖĞREN
Konbuyu başlatan aykut03
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
A

aykut03

Kullanıcı
19 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
www.ayyildiz.org
Amerika'da kadınlar ve erkekler bilgisayarın dişi mi yoksa erkek mi olduğunu tartışıyorlarmış...

Kadınlar bu aletin erkek olduğunu savunmuşlar:
"Cünkü" demişler, "bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için yaratılmış olmalarına rağmen
ömürlerinin dörtte üçünü sorun yaratarak geçirirler... Daha da önemlisi, bunlardan bir tane
aldığınız an, biraz daha sabretmiş olsaydınız çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi
görüp pişman olursunuz...."

Erkekler tabii tam ters görüşte...
"Bilgisayar dişidir" diyorlar, "çünkü onun mantığını yaratıcısından başka hiç kimsenin anlaması
mümkün değildir, bu bir. Yaptığınız en küçük hatayı bile derhal hafızasına kaydedip tekrar tekrar
önünüze koyar bu ikiii... Ve bir bilgisayar aldıktan kısa bir süre sonra fark edersiniz ki, bir o kadar daha parayı ona gereken aksesuarlar için harcamaktasınız buda üççç''

:)

Y

yusufi

Kullanıcı
24 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
bence cinsiyeti tam belli değil... :D

Ö

ölüdeniz

Benim pc doğurmuyorki nasıl öğrenecem ;D ;D bir yaşıma daha girdim  ;D ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Benim pc erkek  :mad: nerden mi analdım. nerden anlayacagım,ay demiyorki bir sorun çıkarmasın.. be format atmakdan,o sorun çıkarmaktan bıkmadı  :mad: