PARMAK HAYVANLAR 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmSaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2. resim sankim baykuş gibi yaw...
o kadar küçük ki tam çıkarmadım heralde :P

ben ne anlarım baykuşla yarasayı ayırt etmeyi...
sanki bana kedi köpek( hayatımda kaç kere görmüşümdür ki baykuş veya yarasa ???)

lysteel' Alıntı:
ben ne anlarım baykuşla yarasayı ayırt etmeyi...
sanki bana kedi köpek( hayatımda kaç kere görmüşümdür ki baykuş veya yarasa ???)

;D ;D ;D :) ayy çok güldüm yaa  ;D
              doğru söylüyosun...
              walla bn de hiç bi hayvana bnzetemedim 2.resmi.ama zaten benzetememde kaç kez gördüm sanki baykuşu,yarasayı. :-\..

;D

Bir keresinde belki inanmazsınız ama gecenin bir yarısı bizim eve yarasa girmişti ;D
Yazdı ben daha küçüktüm, hiç ununtmam benle annem korkudan fırladık dışarı babam oturmuş televizyonun karşısın ane korkacaksınız yaa yemez ya sizi diyor..
Bizim ev en üst kattaydı camlar açık hava sıcak hayvanda girmiş ama ne korkmuştum küçücük bişi gerçi öyle kan emenlerden sanmıştım ben ayy ne korkmuştum :-[ :P

Ayben' Alıntı:
Bir keresinde belki inanmazsınız ama gecenin bir yarısı bizim eve yarasa girmişti ;D
Yazdı ben daha küçüktüm, hiç ununtmam benle annem korkudan fırladık dışarı babam oturmuş televizyonun karşısın ane korkacaksınız yaa yemez ya sizi diyor..
Bizim ev en üst kattaydı camlar açık hava sıcak hayvanda girmiş ama ne korkmuştum küçücük bişi gerçi öyle kan emenlerden sanmıştım ben ayy ne korkmuştum :-[ :P

:)
yarasadan korkulurmu cnm sende  :D

aa o zaman sen ayırt edebilirsin 2.resimdeki hayvanı  :D

Ben de yarasa dedim ama gene de bir bilen lazım bu fotoğrafa gönderen arkadaşın en azından bilmesi gerek derim ben

hemstırlar 10 numara hayvanlar 2 tane vardı bende sonra 10 tane oldular
sonra çeşitli sebeplerden alayı öldü :'( ne ağlamışım ha :'( :'( ruhları şadolsun
saol paylaşım için

Geri